Haller zet zinnen op overstap naar Ajax

0322haller

Sebastien Haller wil komende zomer FC Utrecht verlaten en ziet Ajax als ideale volgende stap in zijn loopbaan. De spits heeft inmiddels zestien keer weten te scoren voor zijn huidige club FC Utrecht wat inmiddels een prijskaartje van acht miljoen om de nek van Haller heeft gehangen. Zaakwaarnemer Loïc Gustan sprak inmiddels al een keer met Marc Overmars en de verwachting is dat Ajax binnenkort ook met FC Utrecht om de tafel zal gaan zitten. ‘Zij weten dat hij in de zomer zal vertrekken, dat staat vast. Sebastien heeft voor zichzelf een traject uitgestippeld en tekent niet zomaar ergens bij een club’, aldus de zakelijk adviseur van Haller, die ook op de radar van Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen is verschenen.

Bron: VI

Related posts

51 Comments

   1. Geckoo

    Is dat die jongen die het zowel bij Ajax als Willem II verbruid heeft om vervolgens doodleuk in een Barca trainingpak te verschijnen op de training?

   2. lrsvdrk

    hahaha bobbyhaarms! ik moest even hardop lachen…….(terwijl ik in de stiltecoupe zit in een overvolle trein, en meteen werd aangekeken. Bedankt daarvoor! ?)

  1. daniellieuwe

   Ja idd en ten tweede Milik doet het nu toch ook goed? Hij heeft er even veel inligggen, dus ik zou niet weten wat Haller Ajax meer zou geven…

  2. De seijs

   bijna iedereen was het er over eens er moest een spits bij van de winter. Die kwam niet ja Zivkovic maar die gaat het niet redden denken de meeste hier.Nu komt er misschien een goede spits bij die voor ajax te betalen is .Voor een uitzondering kan er meer geld op tafel komen.is bekend bij iedereen. nou komt er een goeie spits voor Nederlandse begrippen is het weer bij sommige niet goed.we weten het hier ook altijd beter.Maar ik ben overtuigd hij mag komen!

   1. De Ajacied

    Slimme jongen die Haller, maar is hij de juiste spits voor Ajax ?
    Ik vind hem een goeie spits maar voor Ajax heb ik mijn twijfels hoor???

   2. daniellieuwe

    Ja maar denk jij dat hij Ajax echt kan helpen? In top wedstrijden vind ik het te onzichtbaar. Kijk als je hier weer 8 miljoen voor uitgeeft en het word niks ben je weer redelijk veel geld kwijt. Koop dan in 1x een goeie spits van 15-20 miljoen.

    1. De seijs

     Hij is 21 moet nog veel leren.En ja ze geven niet meer uit bij ajax .En de echte toppers komen niet in de eredivisie voetballen. En ajax betaalt ook geen miljoenen loon.Dus je moet gokken en hopen op de (nog) kleintjes. Helaas

 1. -buitenkantje rechts-

  Haller is wat mij betreft welkom! Ben benieuwd of Ajax bereid is 8 miljoen neer te leggen voor hem. Qua spitsen zitten we dan wel goed.. Milik.. Haller.. Zivco.. Dolberg .. Dat samen met talenten als Muric, Cerny, Younes, El Ghazi kunnen we voorlopig weer vooruit! Hoop wel dat ze deze spelers wat langer vast kunnen en willen houden.. Dan moe wellicht eens gesproken worden over het zogenaamde salarisplafond. Voor uitzonderlijke talenten n sterkhouders moet je die kunnen verhogen tot max 4 miljoen..
  Dat lijkt veel geld, maar is snel terug verdiend door successen in CL en de hogere transfersommen.

  1. rickert

   compleet mee eens.. snap de negatieve reacties niet zo… voetballend is hij beter dan Milik. zeker een neus voor de goal.. aanspeelpunt, super sterk. als je straks 2 van zulke spitsen hebt, wat wil je dan nog meer?

   1. AFCA my World

    Ben alleen bang dat Milik van de zomer vertrekt,er is erg veel belangstelling voor hem, dus probeer Haller maar te halen, oke is misschien wat duurder maar kan nog verder groeien !

 2. AFC98

  Ligt er echt aan hoe milik presteert verder in de competitie en vooral het EK met Polen. Als hij daar goed speelt, Polen redelijk ver komt en zijn doelpunten meepakt, kan een club zomaar 17 miljoen op tafel leggen… Als je dan Haller haalt voor 6 a 7 miljoen heb je het redelijk tot goed gedaan.

  1. lrsvdrk

   Ik dacht meer aan 27miljoen indien hij zich goed blijft ontwikkelen en zijn vorm vast kan houden! Hij scoort nu bijna wekelijks. Stel hij heeft een goed EK, is ie sws meer dan 17miljoen waard.

 3. Velibor

  Hehe eindelijk eens eentje die dat salarisplafond ter discussie stelt,daar haal je en hou je geen toppers mee hoe mooi jeje praatjes ook brengt want het gaat bij die gasten net zo goed als bij ons om tjing-tjing en het liefst zoveel mogelijk en trouwens is die Haller nou zoveel beter als wat bij ons al rond loopt,geloof er niks van maar goed wie ben ik?

 4. Remco425

  Milik is beter en kostte veel minder. 8M is veel te veel voor een reserve die ook nog eens de doorstroom van jeugd tegenhoudt. Geen meerwaarde, dus niet doen.

  1. afcadeluxe

   helemaal met je eens remco,hij wil natuurlijk spelen (wie niet)maar houdt de talenten tegen,heb dan liever de jeugd op de bank

 5. Respect

  Ongelooflijk dat mensen niet inzien dat Haller totaal geen Ajax spits is. Nog erger …. Ajax ziet het zelf ook niet en gaat om de tafel zitten.

  1. De seijs

   En als milik het nou goed doet van de zomer met Polen. Dan is hij weg.Want iedereen die meer kan verdienen gaat.Dan i s Haller een hele goeie opvolger.Of weet jij een betere opvolger die te betalen is voor ajax.En ook wil komen.En als we kampioen worden heb je ook een goeie reserve spits nodig.als Milik blijft.Ja en wie dat dan is zien we dan wel.

    1. De seijs

     ha ben blij dat jij niet in het bestuur van Ajax zit .want m ed t betaalbare oplossingen kom jij niet.

     1. Respect

      Dat is nu net het probleem, ze moeten eerst naar talent, ervaring en bruikbaarheid kijken en niet alleen naar een aanbieding van de Jumbo.

     2. Respect

      En in dit bestuur zou ik ook echt nooit willen zitten. Ik heb ook mijn principes.

     3. Respect

      Waarom moet je altijd een oplossing aandragen. Ajax heeft het probleem en ik geef mijn mening over een mogelijke keuze. Ajax is de partij om keuzes te maken, de supporters zijn de partij om hun mening daarover te geven. Supporters kopen geen spelers.

 6. boysammy1

  In wedstrijden waar we de nul moeten houden, gewoon Milik & Haller samen in de spits, El Ghazi & Younes rechts/linksmidden. Gewoon om gelijk te spelen / te winnen

 7. Hika77

  Heb nou niet het idee dat het een type spits is die uit het niks kan toeslaan. Van mij hoeft t niet.

 8. paulvos

  Hij heeft er dan wel 17 in liggen, maar de helft zijn strafschoppen, ik weet het niet heb zo mijn twijfels. Volgens mij is het veel te veel geld 8 mil denk niet dat hij dat waard is.

 9. bob-p

  doen, we hebben 2 spitsen nodig en dan heb ik meer vertrouwen in ballet dan in zivkivic

 10. Ajaxforlife

  Het blijkt heel moeilijk een goede extra spits te halen die betaalbaar en jong is en direct doelpunten kan maken en een aanspeelpunt is. Dan lijkt me een keer 7 a 8 mio uitgeven een aanvaardbaar risico. Dat verdien je zeker terug. Zikovic moet het eerst laten zien bij Jong Ajax voor lange periode.

  1. Respect

   Verdien je misschien net zo terug als met Boilesen. Terug verdien zekerheid heb je nooit.

 11. Indojood

  Zoek liever wat ervaring zoals Poulsen destijds, daar hebben we meer behoefte aan straks in de CL.

 12. De seijs

  Ja omdat kommetaar geven wel heëeeeel makkelijk is.Maar een oplossing is moeilijk voor iedereen .Dus respect voor diegene die dat wel doet.Ook als je er niet mee eens bent.anders moet je er zelf wat aan doen .kan je ook negatieve reacties krijgen.Maar daar is lef voor nodig .Geven en nemen.

   1. Indojood

    In ieder geval lijkt ie hem aardig te lusten, gezien zijn schrijfstijl…. 🙂

 13. Respect

  Lijkt me echt de oplossing, duizenden supporters die namen gaan noemen omdat je anders mogelijk niet serieus genomen wordt. Ook nog eens allemaal het bestuur in omdat je het ergens niet mee eens bent. Goed en onderbouwd commentaar geven is trouwens niet zo makkelijk, dat blijkt hier heel vaak wel. Waarom ik Haller geen Ajax spits vind, heb ik onderbouwd. Dat ik niet met een andere naam kom maakt miet dat ik dat niet zou mogen zeggen.

  1. Indojood

   De seijs denkt altijd in oplossingen, maar als de oplossing is dat we geen spits kopen maar gewoon verder gaan met wat we hebben, dan wordt het lastig voor hem… 🙂

Comments are closed.