In Memoriam: Para Smit

1207para

Vandaag zou onze Para zijn 41ste verjaardag hebben gevierd. Para Smit is 28 jaar als hij op een avond overlijdt. De politie houdt het op zelfmoord, maar familie en vrienden kunnen dit niet geloven. In de zoektocht naar het verhaal achter Para Smit vinden we een jongen die door veel mensen wordt geadoreerd. Als sport-opbouwwerker probeert hij de harde kernjeugd van Osdorp op het rechte pad te houden. Hij helpt waar hulp nodig is.

Maar Para Smit heeft ook een andere kant. Als jong jochie maakt hij al deel uit van een veel besproken graffitybende. En tot aan zijn overlijden is hij toonaangevend binnen de F-side; niet alleen staat Para vooraan bij het maken van spandoeken, ook als er rellen zijn staat hij op kop. Para blijkt te hebben geleefd op het snijvlak tussen goed en kwaad.

Wij als redactie wensen familie, vrienden en bekenden van Para veel sterkte.

Voor het condoleanceregister van Para klik je hier of volg onderstaande link:
http://www.ynwa.nl/inmemoriam/Strijder.asp?ID=2&w=1280

Related posts

18 Comments

    1. De Ajacied

      Ja heel veel sterkte voor de nabestaande XXX
      En hopelijk kun je daarboven vandaag ook genieten van ons aller Ajax en de 3 punten ⭐️⭐️⭐️

  1. San Marco

    Sterkte voor de familie en vrienden! Geef ons de juiste steun vandaag om de 3 punten mee terug te nemen naar Mokum!!

  2. Respect

    Iemand blijven herinneren prima maar de reacties zijn alsof hij gisteren is overleden. De familie is ook inmiddels 13 jaar verder. Persoonlijk en uit eigen ervaring zou ik zeggen: de aandacht niet TE groot. Nu weer een condoleance register …….. nee. Respect kan ook in kleinere vorm.

    1. rickert

      Iemand missen, dat doe je ieder jaar… En als de redactie vindt, dat hij herdacht moet worden… dan hebben ook zij daar recht op.

  3. Respect

    Prima maar zowel geboortedag als sterfdag en telkens met dezelfde tekst? Dan is het gewoonte in mijn ogen. Maar misschien andere keer een discussie daarover.

    1. BobbyHaarms

      Een gewoonte op zich hoeft niet verkeerd te zijn als het om een lid van de Ajax-familie gaat die zich met zijn hele ziel en zaligheid heeft ingezet, ook om de sfeer bij onze club te verhogen en voorop te staan als iemand dat sfeertje probeerde te bedreigen of kapot te maken. Voor zo iemand wil ik zeer zeker jaarlijks even een moment stilstaan en is een kleine moeite..r.i.p.

  4. Heldenzoon

    Altijd triest als iemand is overleden. Held?

    Geloof niet dat ik iets heb gelezen over een echte Ajax held die recentelijk is overleden. Tja, Adri Blekkenhorst stond niet tijdens rellen op kop maar was wel 65 jaar lid van Ajax en van 1983-1998 lid van de ledenraad…..

Comments are closed.