Gametalk PSV – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

psv-ajax_logos

Voor ons aller Ajax staat dit weekend de belangrijke uitwedstrijd tegen PSV op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0319psv-ajax-henkveen


Related posts

38 Comments

 1. De seijs

  pak gvd die slome boeren ajax laat je tanden zien. En neem die punten mee naar Amsterdam.

   1. De Ajacied

    Laat zien dat we de nieuwe kampioen worden !!!!!
    En pak die lampekapjes in met 1-3 dan weet pisvee ook weer waar ze staan!!!
    Ga er vol in aub ⭐️⭐️⭐️

  1. Hika77

   Ja, de laatste wedstrijd van psv in de eredivisie was er ook een om van te smullen..
   Mooi stukje scorebordjournalistiek die je er op los laat ..

 2. Mauheb

  Maak je maar klaar voor een nederlaag….zondag zal het seizoen als een nachtkaars uitgaan. Wake up en wees realistisch….bijna alle statistieken zijn tegen ons. psv is gewoon beter op dit moment. ik wou ook dat het anders was maar ik vrees het ergste

  1. Ajax nr 1

   Jammer maar waar Mauheb. Ik vrees ook het ergste. Maar verlies mag je dan iedereen aanrekenen binnen ons Ajax. Wat een sukkels.

   1. Charka53

    Helaas moet ik mij hier bij aansluiten ,maar ik hoop toch dat onze jongens het op hun heupen krijgen en dat pisvee nog naweeën heeft van hun vorige wedstrijd waar ze eerlijk waar een goede pot voetbal op de mat legde. succes mannen.

  2. Indojood

   Mijn verstand zegt dat ik het met je eens moet zijn maar mijn hart gaat toch voor een overwinning.

 3. ajaxpers

  Een betere selectie is geen garantie voor winst in voetbal. Er zijn andere factoren die belangrijk zijn zoals strijdlust, motivatie, doorzettingsvermogen etc. Psv heeft de afgelopen jaren altijd een betere selectie gehad maar wij werden kampioen omdat wij AJAX zijn, snap je het nu?

 4. nick-afca95

  Gewoon keihard knokken en de punten mee naar Amsterdam nemen. PSV heeft nog tegen athletico 120 minuten gespeeld dus daar kan je van proviteren.

 5. Oosterse Ajacied

  Ik ben net geopereerd en weer thuis vanuit het ziekenhuis. Ik mag me niet te druk maken, dus aub Ajax snel op voorsprong en winnen! Dank u 🙂

 6. Ajaxlucas

  Kom op mannen we kunnen die boeren hier uit hun droom halen en er met de titel vandoor gaan. Dit mogen we niet laten schieten.

 7. Geenemotie

  Natuurlijk wil elke Ajacied 3 punten. Denk toch dat we blij mogen zijn met 1 pnt. Ik zie geen enkele objectieve redenering waarom wij zouden winnen. Natuurlijk blijft het voetbal…. Wees ff reëel. Met gelijkspel is ook kampioenschap zeker mogelijk.

 8. T.B

  We moeten er vol voor gaan ! Ze hebben al een zware wedstrijd achter de rug tegen atletico, daar kunnen we van profiteren ! We gaan winnen met een nipte overwinning ! ? 2-3 !

 9. ajaxhoger

  Als ajax gaat winnen ben ik super blij , maar ik geloof er helemaal niks van dat het gaat gebeuren , psv hoeft niet zo nodig , ajax wel .
  Dus er gaan gaten vallen door het aanvallen van ajax , en met onze goede verdediging met van der hoorn en viergever word het niet veel ,die kut almpen zijn messcherp op de counter , daar hebben ze de spelers voor .
  Ik hoop van niet , maar ik denk van wel

 10. Slingertje.

  Laten we hopen dat die Viergever en die v d Hoorn scherp zijn want anders zijn we zwaar de lul met zijn allen.

  1. BobbyHaarms

   Vrijuit voetballen straks, straal gewoon uit dat wij Ajax zijn uit Amsterdam met de borst vooruit ouderwets tikkie takkie en Bazoer dwars over het veld a la Muhren balletje hooghouden…1-3 en we lullen nergens meer over….wat zou dit mooi zijn! Nu het lekkere dromen straks nog vertalen naar de werkelijkheid…

 11. Hazez

  Als ze strijdend te onder zouden gaan heb ik er vrede mee maar niet zo als tegen NEC !!! Straks MOET het gebeuren !

 12. Indojood

  Als supporter moet je toch er altijd vanuit gaan dat je gaat winnen in de Eredivisie. Het verstand komt later wel weer als ik nuchter kan analyseren maar vóór de wedstrijd laat ik de emotie en adrenaline lekker de vrije loop… 🙂

 13. Michel6172

  Zo is dat Indojood, gewoon er van uitgaan dat het winst wordt vanmiddag. Pisvee is misschien dan wel in statistieken beter, maar wij zijn Ajax!!

 14. fjonkman

  Pfew 0-1 vast weten te houden tot de rust… Hopelijk gaan we na de rust weer meer voetballen, want dit hou je geen 90 minuten vol…

Comments are closed.