‘Dijks naast Leicester ook in beeld bij Newcastle United’

0626Mitchell_Dijks

Nadat The Mirror enkele dagen geleden al dit nieuws bracht weet nu ook De Telegraaf te melden dat Mitchell Dijks in de belangstelling staat van Leicester City. De Engelse koploper zou de back al geruime tijd nauwlettend volgen. Concreet is de club nog niet geworden. De verdediger kan echter op meer belangstelling rekenen vanuit de Premier League. Dijks is volgens De Telegraaf ook in beeld bij Newcastle United. Die club meldde zich afgelopen transferperiode via een spelersmakelaar al officieus bij Ajax.

Bron: De Telegraaf

Related posts

48 Comments

  1. BobbyHaarms

   Eerst maar eens de beste onverzettelijke linksback worden van de eredivisie dan zien we wel verder toch. Maar wederom het bewijs dat hij over een langere periode gezien goed bezig is.

    1. FrankiC

     Zijn voorzetten zijn in ieder geval hoog genoeg. Die zie je ook buiten het stadion.

    2. Litmanen

     Lijkt mij voor hem hoog genoeg. Ik kan het mis hebben maar volgens mij staat Leicester op een “redelijke” plaats in de Premier League ……

     1. De seijs

      Ja dat stond fc twente ook en kijk nu eens.Dat is voetbal .om er te komen is wat maar om er te blijven is wel wat meer nodig.litmanen

     2. Litmanen

      We hadden het over waar Dijks naar toe kan. Dan schat ik Leicester met een salaris van een miljoen of drie hoger in dan Ajax. Dus als hij voor die keus komt…..

     3. De seijs

      oké maar voor zijn carrière is het toch beter dat hij nu bij ajax blijft.hij zal dan nu misschien 3 jaar cashen als hij naar Engeland zou gaan maar de kans dat het dan over is zou wel nu heel groot zijn.dus hij moet nog maar effe blijven.toch litmanen

     4. Litmanen

      Van mij mag hij blijven, maar dat geldt voor de hele selectie. Als ik het voor het zeggen had kwam er alleen een goede spits bij.

  2. De seijs

   Dijks kennende blijft hij nog wel een jaar of 2 . eerst prijzen winnen met ajax.Dan naar een mooie club ln het buitenland. Het is je dan gegund.

   1. De Ajacied

    Ben zeer benieuwd of ook Mitchel zo’n slimme gast is om nog ff bij Ajax te blijven en zwz nog ff titel of 2 mee te nemen,
    Denk goed na Mitchel, er zijn er al genoeg kapot gegaan, ⚽️ ⚽️⚽️

    1. Charka53

     Ja Mooi zoals ik al vaker aangaf als er veel €€€€€ aan te pas komen is de club niet zo belangrijk en als ze bij Ajax ook zo veel zouden krijgen bleven ze zeker nog wat langer

 1. HURBIE

  Ga nog niet weg ,
  Dat gaat allemaal te snel
  Krijg je alleen maar een terugslag van
  Nog 1 of 2 seizoenen zo doorgaan

  1. HURBIE

   Lekker doorgaan zoals je nu doet
   Wachten op een club die ook hoger speelt
   Maar eerst lekker door rijpen ?

  1. Geckoo

   Engels voetbal, jezelf in de kijker spelen bij een nog grotere club.. Ze gaan mogelijk degraderen, maar dat zegt niks.. Newcastle is nog steeds een grote club hoor..

   1. f-side64

    hij komt nooit bij Chelsea of beide clubs uit manchester te spelen of bij PSG Barcelona of real of bayern

   2. Indojood

    Dat zeggen ze van elke Engelse club, dat ze zo groot zijn. Ajax heeft internationaal nog steeds een grotere erelijst dan alle Engelse clubs, Liverpool uitgezonderd.

    1. Remco425

     Klopt, dan hebben we het over historie, maar meer dan dat heeft Newcastle ook niet meer. En zelfs daarvan maar een heel klein beetje in vergelijking met Ajax.

 2. Velibor

  Dan fijn nog ff blijven zou ik zeggen ,Newcastle pff grote club? Ja in Engeland misschien maar ik vind het net het Heracles van Engeland .

  1. Remco425

   Vind ik ook Velibor. Ik denk dat Anita zich ook nog regelmatig achter zn oor krabt over zn keuze toen.

   1. Amoebe

    Als hij dat gevoel heeft denk ik dat hij snel zijn iPhone pakt en de app telebankieren opent…..

 3. afcadeluxe

  wat moet ie daar nou?volgend jaar league one en met siem en vurnon de bank warmhouden?lekker blijven,beter worden en wachten op een grote club

 4. PvL020

  Voorbeeld nemen aan Klaassen en Bazoer, lekker blijven en wat moois neerzetten in ons Amsterdam ❌❌❌

  1. paullus

   dat gaan we nog zien of klaassen en bazoer blijven
   ze mogen wel gek zijn als ze ergens anders 5 keer zoveel verdienen als bij ajax

   1. afcadeluxe

    dacht dat ook die mahrez is steengoed maar die worden na dit seizoen leeggekocht ben ik bang

 5. hackitjacki

  Leuk voor hem maar laat hem maar nog even jaartje blijven. Is beter denk ik.
  Laat Boilesen maar gaan ?

 6. -buitenkantje rechts-

  Dijks als linker verdediger is ijzersterk.. De laatste tijd rent hij mij wat teveel naar voren.. Moet dat beter timen.. Daardoor kreeg bv NEC teveel ruimte voorin. De verdedigende taken moeten prioriteit hebben.

 7. AFCA my World

  No way naar Newcastle,die spelen volgend seizoen een divisie lager, als hij weggaat word het Leicester maar beter blijft hij gewoon !

 8. Gero77

  Mooi hoe een carriere kan lopen….. Niet goed genoeg voor Ajax 1 dan maar “rijpen” bij Heerenveen… Gratis naar Willem2 om vervolgens basisklant Ajax1 te zijn en dan de miljoenen van de premier league die lonken……

Comments are closed.