Leicester City wil Mitchel ‘The Dutch Giant’ Dijks graag hebben

0917ajax-celtic_schone_dijks

Mitchell Dijks is prima bezig dit seizoen en de linksback wordt elke wedstrijd beter. Dit zien niet alleen wij maar in het buitenland is dit ook al opgevallen. Leicester City heeft volgens de Daily Mirror erg veel interesse in Mitchell en is bereid om 13 miljoen neer te tellen.

Leicester City doet het verrassend goed in de Premier League en voetbal in de Champions League zit er vrijwel zeker in. Mitchell Dijks zou een welkome kracht zijn en de ‘Dutch Giant’ zou goed overzicht hebben over de verdediging want hij toornt met zijn 1,93 meter boven de Leicester verdediging uit.

De carrière van Mitchel gaat na een mindere start, steeds beter. Ajax verkocht de verdediger eerst aan Willem II en daar ontwikkelde hij zich zo goed, dat de Amsterdammers hem weer terug haalden. Nu heeft hij een vaste basisplaats en laat elke keer weer bijzonder goed spel zien en daarom is hij nu ook aan de voorselectie van het Nederlands elftal toegevoegd.

Related posts

34 Comments

  1. Joep

    Hij speelt nu prima bij Ajax. Voor zijn ontwikkeling zou het beter zijn om minimaal twee jaar bij Ajax te blijven. En daarna pas op zoek gaan na een nieuw avontuur in het buitenland

      1. rickert

        Uiteraard niet weg doen, maar wat heerlijk voor zijn zelfvertrouwen! Hij is een hele betrouwbare kracht, waarvan je weet dat hij vrijwel elke wedstrijd een voldoende haalt en geen rare fouten maakt. Nu al interesse voor hem van Engeland, dat is een groot compliment, maar nu eerst rustig doorontwikkelen!

    1. Remco425

      Klopt, speelt nog geen seizoen in het 1e. Voorbeelden te over van spelers die jaren in het 1e speelden en er in the EPL toch niet aan te pas komen. Laat hem eerst de beste van Ajax worden. Pas dan heeft hij een kans daar.

    2. De seijs

      Dijks blijft wel.zeker nog 2 jaar dan is het misschien tijd voor Dijks om te verkassen. Hij wordt super goed. eh is hij al.en dan naar Barcelona.

    3. AjaxKat

      Hoop dat ie nog wel even blijft, maar denk dat ze zich bij Leicester echt te blindstaren op z’n lichaamslengte. In de EPL houden ze van grote verdedigers en juist het verdedigen is niet z’n sterkste kant. Denk echt dat dit Ajax z’n top is dus 13 miljoen van een club als Leicester is een mooi bedrag. Ook voor hem zelf een mooie transfer. Let wel: het is een verdediger (dus geen doelpuntenmaker) en hij zal nooit het niveau van Tete halen. Maar nogmaals: hij mag nog wel even blijven.
      En tot slot nog een bericht voor Leicester. Ajax heeft nog een linker vleugelverdediger binnenkort gratis af te halen: Boilesen.

      1. AjaxKat

        Hoop niet dat Leicester vandaag meekeek… Dan is ie miljoenen minder waard. En hopelijk keken de lampies ook niet mee want op links werden de fatale fouten gemaakt. Wat een gatenkaas! Vooral die eerste van NEC!

  2. Geckoo

    Hoe kan het lopen in de voetballerij. Hopelijk pakken we de titel en dan speelt Mitchell volgend jaar ook CL.. Breek zijn contract open en verbeter deze met een langere looptijd. Hij blij, wij blij..

  3. Iceman

    Dat vindt ik dus ook, laat Dijks nog even maar bij Ajax blijven en dan als ze hem willen dan moeten ze even flink dokken en niet voor een prikkie.

  4. lezerG

    Is dat een stap vooruit? Van Ajax naar Leicester? Pff. Dacht het niet. Lekker hier blijven dus.

    1. Kuijff

      Van Ajax naar een huidig kampioenskandidaat in de premier league is in allerlei opzichten (financieel, sterkte competitie, exposure) een stap vooruit, ook al voelt dat voor ons supporters wellicht anders…

      1. Velibor

        Denk je? Ik denk dat ze volgend seizoen weer in de middenmoot lopen te voetballen, hoop het niet want ik vind het wel leuk zo’n club vanuit het niets bovenaan en misschien wel kampioen maar denk dat ze leeggekocht worden .

        1. Kuijff

          In de premier league doen meer teams mee om het kampioenschap. Of leicester zich daar structureel bij kan voegen is de vraag.

          Feit blijft dat de clubs onwaarschijnlijke bedragen krijgen voor de tv-rechten en de kwaliteit van de selecties stukken hoger ligt dan in Nederland. Daarmee kun je bij een middenmoter in Engeland stukken harder binnen lopen, ontwikkel je harder omdat je vaker wedstrijden op een hoog niveau speelt en is de wereldwijde aandacht veel groter, waardoor je meer kans hebt om je in de kijker te spelen bij een club op een nog hoger niveau.

    2. DOL

      haha grapjas, leicester niet vooruit? stop er maar mee lezerG want je schrijft ook G

  5. Hika77

    Laat het een voorbeeld zijn voor andere voetballers om soms een stapje terug te moeten doen maar er vervolgens 2 vooruit kan.

    1. BobbyHaarms

      Zo is dat. En voor Dijks is dit natuurlijk nogmaals de bevestiging dat hij uitstekend bezig is op dit moment. Maar onze spelers zijn natuurlijk niet te koop, wij zijn bezig met een proces dus kom over een jaar of 5 nog maar eens een keer voorzichtig vragen met een bod van 50 miljoen.

  6. Johan065

    Super voor hem. Van Willem 2 weer terug na de kampioen van Nederland na de kampioen van Engeland. Beter kan bijna niet in 2 jaar.

  7. Ajax nr 1

    Nieuw programma. Help de Ajax-supporters zijn de weg kwijt. Zooo we denken nu al dat we beter zijn dan Leicester City. Zoveel miljoenen voor Dijks kunnen vangen en dan nog zeggen: Dijks blijf nog maar 2,3 jaartjes. Denk eens na wat zullen jullie zelf doen. 4x je jaarsalaris enz. Nee Dijks blijf nog maar een paar jaartjes bij ons Ajax dat niet meer wil worden dan kampioen. Ik zou na een club gaan die wel verder en door wil groeien. Succes met je keuze Dijks.

    1. Remco425

      Het zal moeten blijken, maar ook dan is Leicester denk ik niet de juiste club. Die zullen niet verder kunnen groeien. Ze zullen veel spelers kwijtraken en volgend seizoen weer in de middenmoot eindigen en in de groupsfase van de CL al uitgeschakeld worden. Tot zover de club die door wilt groeien…

  8. LeroyT

    Jij praat echt veel onzin ajaxkat. Als het 1 ding is wat Dijks wel kan dan os het verdedigen.

  9. afcadeluxe

    kan iemand dat bord voor het stadion weghalen a.u.b.???uitverkoop is hier niet ga maar lekker ergens anders spelers voor een fooitje ophalen

  10. pietprecies

    Leicester kan lekker de spreekwoordelijke tyvus genieten tenzij ze met minimaal 28 miljoen op tafel komen

Comments are closed.