Luuk de Jong: ‘Verwacht wel dat Ajax wint’

0301psv-ajax_dejong1_1-1

Luuk de Jong kopte zijn ploeg Psv zaterdagavond langszij in het duel met SC Heerenveen en daar bleef het uiteindelijk ook bij. De spits keek na afloop behoorlijk zuur in de camera van Fox Sports en verwacht dat Ajax de volle winst gaat pakken tegen NEC waardoor de Ajacieden de koppositie weer veroveren.

‘Het leek helemaal nergens op en in de rust is er even flink gesproken in de kleedkamer. Uiteindelijk kop ik de 1-1 binnen maar dat was helaas niet genoeg. Ik verwacht wel dat Ajax wint en de koppositie pakt. De Champions League is leuk, maar we willen volgend jaar wéér Champions League spelen. Gelukkig spelen we zondag thuis tegen Ajax. We moeten dan winnen’.

Bron: Fox Sports

Related posts

41 Comments

 1. De seijs

  jazeker de Jong wij gaan winnen vandaag. en zijn dan de koploper en die staan we niet meer af.droplul.

  1. BobbyHaarms

   Ga alvast die stinkende veewagen maar van stal halen, kan je je vast voorbereiden voor het vieren van de tweede plek aan het eind van dit seizoen. Stumpert..

    1. BobbyHaarms

     Laten we het maar hopen Charka53. Maar als die uitslag van gisteren van die lampies geen doping is voor onze jongens weet ik het niet meer..

   1. slm020

    Ashwin676 helemaal mee eens !! Eerst vandaag de 3 punten pakken en Vd week minimaal een punt en het liefst 3 uiteraard !! Wij zelf krijgen ook nog een paar vervelende westrijden waaronder Heerenveen uit en Zwolle thuis niet te vergeten 😉

    1. AjaxKat

     Idd slm020. In Eindhoven verwacht ik om eerlijk te zijn geen winst daarom is t lekker dat gelijkspel volgende week ook genoeg is. Maar dan moet de rest wel gewonnen worden. Dus vandaag ook ruim winnen en liefst geen tegendoelpunten.
     Verwacht echt een ander psv dan vorig jaar. Gisteren gelijk, en denk dat Atletico uiteindelijk ook doorgaat in CL dus die lampies zijn in eigen huis ook echt gebrand op eerherstel. Anders dan vorig jaar toen de buit voor hun al binnen was.

  1. Remco425

   Nee hoor dit is geen compliment. Dit heet psychologische oorlogsvoering. Hij probeert de druk op Ajax wat te verhogen. Maar zelfs als we vandaag verliezen hebben we alles nog in eigen hand. Dat voetbalt toch prettiger. Winnen is natuurlijk wel prettiger, dan hebben we volgende week in principe aan een gelijkspel genoeg. En ook dat voetbalt prettiger. Vervolgens moet psv de week erop naar az…

     1. ashwin676

      hoogmoed komt voor de val?
      waar slaat dat op?! dus je wint van AZ die sinds 2016 alleen maar winnen, en niet van NEC die al afstevent… wat is daar hoogmoed aan? ik verwacht ook niet met Zekerheid dat Ajax kampioen wordt. mensen LEZEN voordat je wat schrijft!

     2. Velibor

      Gelijk Ashwin,kom op zeg met alle respect maar NEC ! Als je dat niet wint thuis dan heb je geen recht op kampioenschap.

     3. Remco425

      En als je thuis niet wint van Heerenveen wel? Leuk seizoen dan zonder kampioen…

     4. ashwin676

      ik zeg niks meer, ik heb het gehad en laten we niet vergeten hoe die bestuur daar werkt dat van der sar iemands handje vast moest houden voor een hoofdsponsor. Aon stond zelfs in de race en wie nemen ze.. Ziggo??? wat is dan het verschil tussen een rijke Amerikaan en een rijke Brit? en wat krijgen wij klanten van ziggo te zien? Ajax Tv van de 20ste eeuw, heel leuk hoor.. als je even niks te doen heb maar daar zit je ook niet echt op te wachten?? op zn minst een ajax pakket of zoiets doms wat ze allemaal verzinnen tegenwoordig.

      Ajax wordt Geen kampioen, nu niet en nooit niet met deze insteek!
      ik hoop echt als ik ongelijk heb maar ik heb bijna altijd gelijk!

    1. Remco425

     Klopt ja. En ook daartegen kan Ajax punten verliezen. Thuis. Zoals is gebleken.

 2. Kuijff

  Wij hebben nu de druk om daadwerkelijk die punten te pakken. Rust houden, niveau halen en 3 punten pakken. Met de koppositie naar Eindhoven zou top zijn.

  1. BobbyHaarms

   Idd, er moet nog wel “effe” gewonnen worden vanmiddag. En vaak blijkt helaas dat dit jonge team moeilijk met zo’n situatie kan omgaan. Laat ze vanmiddag dan maar eens bewijzen dat ze hiervan geleerd hebben en NEC gewoon koeltjes afdrogen met 3-0 en de titel terughalen naar waar hij thuishoort.

  2. Remco425

   Precies, en dat is precies de druk die Luuk nog ff probeert te verhogen. Slim, maar ze moeten gewoon niet naar hem luisteren. Vol erop alsof het een halve finale is en we volgende week de finale kunnen spelen.

 3. Joep

  Ik verwacht ook dat Ajax gaat winnen en hopen op een goed resultaat volgende week in Eindhoven.

 4. Indojood

  Waarom wordt de broer van Siem de Jong uitgescholden? Hij zegt toch niets vreemd? Wij verwachten ook dat we gaan winnen vanmiddag. Durf te beweren dat hij liever hierheen was gekomen maar Ajax toonde geen belangstelling.

 5. Iamsterdam2015

  tja ik ook maar het verleden heeft aangetoond dat Ajax dan juist punten morst. We gaan het zien en beleven vanmiddag.

 6. AjaxStaff2015

  Probeer je best te doen vanmiddag en volgende week ook meer kunnen ze niet doen.

  1. Oosterse Ajacied

   Er zit een verschil tussen je best en je stinkende best. Dat laatste moeten we zien!

 7. Cootje Adriaanse

  Ajax gefeliciteerd! PSV weer helemaal terug in de zetel gezet met een armetierig gelijkspel tegen NEC. Lekker omgegaan met zo’n kans de koppositie te pakken……sjonge sjonge sjonge…..tekenend dit.
  PSV vol vertrouwen volgende week. Keurig gedaan Ajax!

 8. polaroids

  Ajax blijkt dus nig dommer dan PSV. Volgende week kan PSV het afmaken in eigen huis. Wat een blamage.

Comments are closed.