‘Van der Vaart mogelijk naar het Turkse Antalyaspor’

0602vandervaart

Tussen het huwelijk van Rafael van der Vaart en Real Betis Sevilla lijkt alweer snel een einde aan te komen. Van der Vaart kon onder trainer Pepe Mel al niet rekenen op veel speeltijd maar na het ontslag van Mel behoort Van der Vaart ook niet meer tot de wedstrijdselectie en lijkt een breuk aanstaande.

‘De naam van Van der Vaart is afgelopen zomer geregeld gevallen bij Ajax maar uiteindelijk koos de speler voor een vertrek naar Betis Sevilla, mede om ook dicht bij zijn in Spanje wonende familie te zijn. Of Ajax opnieuw een poging gaat wagen om Van der Vaart te verleiden tot een rentree blijft onduidelijk maar dan zal het snel zaken moeten doen. Het Turkse Antalyaspor heeft namelijk al contact gezocht met de begeleiders van Van der Vaart en zien in hem een bruikbare speler om spits Samuel Eto’o te voorzien van bruikbare ballen. Real Betis lijkt geen hoge transfersom te eisen omdat men waarschijnlijk al blij is dat Van der Vaart vertrekt daar hij met zijn salaris behoorlijk op de begroting drukt.

Bron: Fanatik

 

Related posts

89 Comments

 1. ajaxpers

  Eigenlijk moet zijn naam niet meer hier verschijnen. Als hij ooit terug komt bij Ajax dan ga ik in mn eentje demonstreren.

   1. FdB=Ajax

    Misschien is dit niet realistisch, maar ik lees overal dat Pato weg mag bij Corinthians en dat hij zelf weer in Europa wil voetballen

     1. Rvdt020

      (Reactie op Fdb=Ajax) Helaas zal die niet zo gauw komen als er Engelse (sub)topclubs bij hem aankloppen.

  1. AFCA my World

   Je hoeft het niet in je eentje te doen vele met ons en ikzelf doen van harte met je mee,hij is niet goed genoeg meer en bovendien een geldwolf, WIJ WILLEN HEM NIET MEER !

 2. Kmeertens

  Ik demonstreer mee. Hij is nog niet klaar voor ajax? hij kan het niveau helemaal niet aan. Bazoer en klaassen lachen m uit denk ik

  1. Litmanen

   Als ik lees wat men hier over vdVaart schrijft dan lopen er toch een hoop met Alzheimer rond. Hij heeft een schitterende carrière gehad met meer interlands dan de hele Ajax selectie bij elkaar.
   In tegenstelling tot Heitinga kan vdVaart de jonkies heel wat leren.
   Bovendien, fit, altijd in de basis.

   1. Widi

    Wat een onzin! Hij is juist heel vaak geblesseerd. Ook om die reden speelde hij niet in Sevilla. Wat moeten ze van hem leren dan? Hoe je je kunt laten strikken door golddiggers? Dat ontdekken ze vast liever zelf.

   2. FrankiC

    Denk ik ook Litmanen. Snap überhaupt niet waarom iedereen zo afgeeft op VdV, alsof hij de Ajax-supporters weet ik wat aangedaan heeft. Heel apart (zeker als je Milik en Fischer ziet zwalken).

    1. Widi

     Dat is best uit te leggen. Toen Ajax ver voor hem wilde gaan, koos hij voor nog meer geld van Betis. Nu hij het daar niet redt, hoeven veel supporters hem ook niet meer bij Ajax te zien. Simpel toch!

   3. Ajax1958

    Ach, ach, ach, wat lees ik nu toch weer mevrouwtje Nepmanen. Je eerste reactie in deze topic en er lopen een hoop mensen met Alzheimer hier. Jij, die pretendeert inhoud te geven aan discussies. Behalve dat je een hoop mensen Alzheimer toedicht hier, heb je ook geen verstand van voetbal. Dat is een stukje te hoog gegrepen voor jou. Dus pak nog even de Libelle, je mannetje CJ zal zo wel thuiskomen en mag je weer gebukt staan. MALLOOT!!!!!!!!!!!!!!

    1. Moosie

     Daar komt nog bij dat vdv de echte Litmanen schandalig heeft behandeld in zijn 2de periode bij Ajax,want net als nietmanen wist vdv het allemaal beter.

    2. Litmanen

     1958, je begrijpt het democratische systeem van deze site niet. Net als je opmerkingen over je vriend Wilders ( hier volkomen ongepast) realiseer jij je niet dat iedereen hier zijn mening mag geven. Alleen jij eigenlijk niet, want je houdt je niet aan de spelregels.
     Maar vooruit, ook jij, mag hier af en toe wat neerzetten. Ook geestelijk gehandicapten hebben rechten in Nederland.
     En ga niet roepen dat ik je beledig, ik geef je eigenlijk nog een compliment.

     1. Moosie

      Dat iedereen hier wat mag neer zetten bewijs jij als incestproduct toch al?
      Soms denk ik dat Toon61 je vader is en zijn zus je moeder maar geeft niet hoor…….

     2. Ajax1958

      Weer fout mevrouwtje Nepmanen. Iedereen mag zijn mening geven, maar om een hoop mensen Alzheimer toe te dichten, omdat het jouw mening niet is gaat mij wat te ver. ( waarschijnlijk is dat jouw democratie) Daarnaast is meneer Wilders geen vriend van mij zoals jij suggereert, sterker, ik heb het nooit over Wilders of politiek gehad hier, zoja mag je het mij even laten weten in welke topic, dus dat is nog zo’n miskleun van je. Maar goed, dit is slechts een bevestiging, dat het niet helemaal ok zit in je bovenkamer. Er zitten wat contaktjes los. Als laatste dan en aansluitend, iemand die niet helemaal jopper is kan mij niet beledigen, als je die illusie had.

    3. Mokumertje020

     Voetbal te hoog gegrepen sorry hoor niet beledigend bedoelt maar elke malloot snapt voetbal en zo’n beetje elke voetballer is een malloot met het IQ van weet ik veel nogmaals niet beledigend bedoelt

  2. -buitenkantje rechts-

   Een vd Vaart in vorm is goud waard voor ieder team..type Schöne alleen dan 3x zo goed. Helaas twijfel ik aan zijn fitheid.. Qua leeftijd zou het nog moeten kunnen!

   1. Moosie

    vdv is alleen met vdv bezig daar heeft helemaal niemand wat aan.
    Alleen zijn eigen bankrekening.

    1. Litmanen

     Moosie, dat doet iedere voetballer, ook al onze spelers zijn vooral met zichzelf bezig.

     Eens met BR. Als hij fit is zou hij direct de beste Ajacied zijn ( aanvallend gezien) . Maar het ging mij meer om het totaal onterecht afbranden van vdVaart. Ook Sneijder en Huntelaar hebben zich nog niet gemeld, terwijl ook zij destijds hebben gezegd dat we terug zouden keren bij Ajax.

   2. FrankiC

    Fijn dat ik op je kan rekenen, Buitenkantje; idd. is hij fit? Op zijn positie kun je als investering en met het oog op de toekomst beter Ziyech halen.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ik hoorde dat Twente tussen de 10-14 miljoen vraagt voor Ziyech … Zolang er niks verkocht wordt zie ik geen transfer gebeuren..

   3. Remco425

    Mee eens. En ik snap niet dat VdV als golddigger wordt neergezet en bijvoorbeeld Huntelaar, Sneijder en Nigel de Jong niet die alle 3 ook (nog) niet terugwillen.

    1. Indojood

     Denk dat die ex-wijven van hem bedoeld worden. Misschien is dat ook wel de reden dat ie een uitgebluste indruk maakt…

     1. Remco425

      Dat zou kunnen, maar wat ik hier lees wordt hij hier vooral zo genoemd omdat hij nog niet terug wilde en dus voor meer geld koos. Net als die anderen.

     2. Indojood

      Ik denk dat widi bedoelde dat als vdV bij Ajax komt, de andere spelers het strikken van golddiggers (juffrouwen Meis en Engnek) zouden kunnen leren maar dat dit niet nodig is want dat ontdekken ze liever zelf. Haha waar gaat het over….

     3. Remco425

      Ah ok, ik snap hem. Maar ik bedoelde eigenlijk in zn algemeenheid. Er zijn er hier veel die nogal selectief zijn in hun mening.

 3. Geckoo

  Het lichtende voorbeeld hoe een mooie carriere slecht eindigd.
  Als hij naar Ajax was gekomen had iedereen gezegd dat het mooi is om af te sluiten, zoals Heitinga het doet.
  Nu wordt hij gezien als een clown die alleen nog maar voor veel geld de bank warm houdt.

 4. Rene1964

  Absoluut waar ja. Blij dat ze hem hem niet terug ‘konden krijgen’. Je hebt er echt niks meer aan, maar dat is al enkele jaren duidelijk. Jammer van deze mooie voetballer toch wel.

  1. Indojood

   Ja straks wordt hij definitief uit de vaart genomen en dan is het afgelopen met de welvaart.

 5. Kuijff

  Vroeger was alles beter. Dat geldt ook voor Van der Vaart.

  Nu is het mooi als hij naar Antalyaspor gaat, wij hebben hem niet nodig.

 6. FrankiC

  Ik was afgelopen zomer heel wat enthousiaster dan nu. Meteen inpassen lijkt ook geen mogelijkheid meer. Hij is ongetwijfeld beter dan Milik en Fischer gisteren, dat kan niet anders. Ik denk dat Ajax de gok á la Heitinga niet meer neemt.

 7. MichyWZAjax

  Goed lekker wegblijven je bent niet nodig ga lekker je verdiende geld uitgeven en al die lekkere wijfen plezieren want voetballen kan je niet meer

  1. FrankiC

   Hoe weet jij dat hij niet meer kan voetballen? Heb jij hem nog gevolgd. Allemaal veronderstellingen.

   1. MichyWZAjax

    Hoe kan je hem volgen als hij elke keer geblesseerd is en als hij ‘fit ‘ is zit hij op de bank hij heeft een mooie tijd gehad maar je zegt het zelf al nummer 12 in Turkije niet dat de eredivisie beter is.

  1. FrankiC

   Ik ben benieuwd wat jij zelf zou doen als een andere werkgever jou een viervoud biedt van wat je nu verdient. Iedereen heeft boter op zijn hoofd veroordeelt VdV, maar een goede reden heb ik nog niet gelezen, waardeloos dus. Ik was deze zomer vóór zijn komst. Nu weet ik het niet, simpelweg omdat ik vrees dat het gebrek aan ritme (conditie) hem zou kunnen opbreken nu.

   1. Widi

    Je hebt gelijk. Maar dat is precies de reden dat wij hem moeten vergeten. Zolang hij niet met een rollator loopt, zal er altijd een club zijn die meer voor hem wil betalen dan wij. En hij gaat daar dan heen.

    1. Litmanen

     en daar heeft hij dan gelijk in. Dat is namelijk de bedoeling van het woord Beroepsvoetballer.
     En zolang er bij Ajax een salarisplafond is mogen we blij zijn dat we spelers als Sinkgraven en Gudelj nog kunnen vastleggen.

     1. Widi

      Hij mag het zelf weten. Maar hij heeft nu al geld genoeg om lekker te voetballen waar hij wil. Dit zijn meteen de laatste woorden die ik op dit forum aan vdV besteed.

   2. Remco425

    Ben het deels met je eens maar die vergelijking gaat niet op. Ik denk dat niemand hier financieel onafhankelijk is en VdV wel. Hij hoeft niet meer voor het geld te voetballen waar wij het geld hard nodig hebben. Als ik zoveel geld als VdV zou hebben zou mijn huidige baas kunnen bieden wat hij wil maar zou ik toch niet blijven.

    1. Litmanen

     Eens. Maar als De Boer denkt dat hij spelers als vdVaart niet nodig heeft en ook denkt dat vdBeek en Klaassen nu al beter zijn ( en dat ziet hij echt verkeerd!) dan komt vdVaart nog niet voor niets, hij wil namelijk voetballen.

     1. MichyWZAjax

      Als hij echt wilde voetballen was hij van de zomer wel naar Ajax gekomen daar had hij meer kans gehad. Hij gewoon voor de poen naar Spanje gegaan en dat doet hij nu weer naar Turkije geef hem geen ongelijk hoor wil nog wat centen pakken maar sportief gezien denk ik niet dat hij nog wat kan toevoegen dan een steekpas

 8. huub

  Zal hij daar wel aan de bak komen, of ook weer stoeltje warm houden en misschien voor wat meer centen.

 9. Kmeertens

  We moeten niet vergeten wat ie in het verleden voor ons heeft gepresteerd mensen. Zijn komst afwijzen is goed. Maar afkraken moeten we niet doen

 10. Frenske

  Dus Ajax sla je slag een betere speler voor de aanvoer naar de spitsen kun je niet krijgen.

 11. KBouter

  Gelukkig gaat vriend Litmanen niet over het transfer beleid van mijn club. Emotionele aankopen zoals vd Vaart brengt Ajax verder terug dan ooit, kun je zien met oerAjacied Heitinga. Ook hem hadden ze bever nooit terug moeten halen. Wat vd betreft nog niet vóór het helft van zijn salaris terughalen, die man is al 2-3,seizoenen steeds geblesseerd, nog erger dan Boilessen. Snap ook niet dat clubs er steeds weer intrappen om deze ooit geniale techniticus te halen voor een mega salaris. Carrière dooft als een nachtkaars uit.

  1. Litmanen

   Heitinga was een paar jaar geleden al te geblesseerd om te kunnen presteren. VdVaart speelde vorig seizoen HSV nog uit de degradatiezorgen.
   Dat hij nu niet speelt heeft te maken met de trainer die hem niet moet. VdVaart maakte zich terecht zorgen toen hij hoorde wie zijn trainer werd.

   1. KBouter

    vd Vaart speelde vorig seizoen maar halve tot 3 kwart wedstrijden, de pijp is leeg, einde van zijn tijdperk is daar.

    1. Litmanen

     Hij speelde juist de laatste wedstrijden tot en met de blessuretijd mee! Iedereen was verbaasd over zijn fitheid.

 12. dioajax

  en ook als hij naar quatar gaat maakt me helemaal niks uit…wat een geldwolf zeg…geen ajacied…ga maar lekker daar voetballen…

 13. Indojood

  Of hij wel of niet terugkeert is toch niet relevant nu dus ik snap die discussie niet zo. Dit is een artikel over een ex-speler die misschien van club verhuist, niets meer.

 14. Didron

  Er is zojuist bekend gemaakt dat Feyenooit officieel in beklag gaat bij de KNVB dat ze GEEN onterechte penalty hebben meegekregen in de wedstrijd tegen pisvee. Pisvee gaat tevens officieel in beklag bij de KNVB omdat Ado – AFC AJAX niet gestaakt is, waardoor ze 3 punten zouden inlopen. Ado gaat weer officieel in beklag bij de KNVB dat AFC AJAX Riechedly Bazoer heeft opgesteld in de wedstrijd tegen Ado, omdat dit uitlokking zou zijn richting hun aanhang. AFC AJAX heeft besloten NERGENS officieel tegen in beklag te gaan. Ze richten zich liever alvast op het kampioensfeest!!
  #WZAWZDB #AGSJ

 15. afcadeluxe

  vdv is te oud wat ook meespeelt dat het continue onrustig is (ruzie met medespelers heisa om zn vrouwtjes)mag als supporter terugkomen meer niet

 16. AjaxBarcelona

  Ruben jongen ik heb je toch geleerd dat je geen mensen mag uitschelden. Foei. Morgen geen Ipad gebruiken.

 17. Jeroen68

  Qua tempo wat Ajax speelt, zal van der Vaart het makkelijk bij kunnen benen. Maar ik zou zeggen ” succes ” in Turkije en een behouden vaart.

 18. FrankiC

  Goeie belegging, dunkt mij. Over 3 jaar voor 18 mlj eruit. Ik heb wel eens jaren dat ik minder verdien! Wederom een paar jaar te laat, maar desalniettemin een strik erom. Spitsje en buitenspeler erbij en een paar jaar bij elkaar houden: CL here we come.

   1. -buitenkantje rechts-

    Eens FrankiC.. Denk alleen dat de RvC dwars gaat liggen en dat er dus eerst spelers verkocht moeten worden.

Comments are closed.