Everton meldt zich voor Traore; Ajax lijkt kansloos

2812Bertrand_Traore

Manager Guus Hiddink vind Chelsea aanvaller Bertrand Traoré niet goed genoeg en het lijkt er dan ook op dat Traoré opnieuw verhuurd gaat worden. Ajax lijkt echter bij voorbaat kansloos, omdat Chelsea de aanvaller het liefst aan het werk wil zien in de Premier League. Everton heeft zich alvast gemeld, al wil die club dat Chelsea het salaris van 55.000 euro per week blijft betalen, zo meldt The Sun. De aanvaller maakte vorig seizoen als huurling indruk bij Vitesse en Frank de Boer zag in hem de ideale speler om de magere bezetting van de spitspositie op te lossen.

Bron: Voetbalzone.nl

Related posts

49 Comments

    1. De Ajacied

     Waarom is Guus zo’n treuzel kont?
     Eerst mag hij niet weg, dan is hij toch niet goed genoeg.
     Hij had al 2 weken mee kunnen trainen bij Ajax
     Guus is en blijft een boer en zal Ajax altijd dwars blijven zitten

    1. Remco425

     Inderdaad. Zo’n fantastische speler is het ook niet dat we daar zo’n gigantische uitzondering voor moeten naken.

   1. ajaxhoger

    Begin van het jaar zei hij ook , in elke linie moet versterking komen , je hebt gezien waar die is gekomen , niet bij ons , alles wat de boer wauwelt moet je met een korrel zout nemen , er is nog niks van uitgekomen .

    1. paullus

     De boer is nog erger als de Fabeltjeskrant
     Het is maar goed dat hij van zijn voornaam geen Pinokkio heet anders lag er een grote balk over het veld

     1. FdB=Ajax

      Hoezo? Ze hebben toch Heitinga en Dijks voor de verdediging, Gudelj voor het middenveld en Younes en Sanogo voor de aanval gehaald?

     2. Mokumertje020

      Pardon bij jou baan neem jij toch ook geen sollicitanten aan dat doet de baas niet jij zou ook een beetje raar zijn

     3. theomar

      Nou nou nou, we hebben veel te danken aan FdB, een beetje respect is wel op zijn plaats.

 1. Didron

  Traore is dus ook echt klaar voor Ajax (zoals verwacht), hopelijk brengt FdB een andere goede concurrent voor Arek naar de ArenA

  1. -buitenkantje rechts-

   Concurrentie is er al met Dolberg en Hendriks..
   Nieuwe aankoop hoef je niet te verwachten.. Op een of andere manier is Ajax niet slagvaardig genoeg of word het aankoopbeleid gedwarsboomd door RvC..

 2. woody79

  eerst mag hij niet weg. nu is ie niet goed genoeg en kan ie alsnog. ik begrijp iets niet

 3. Velibor

  Haal Zynek maar op en probeer Sinkgraven daar in te ruilen want die blijft de zelfde fouten maken rond zen eigen 16,goeie technische voetballer maar veel te speels en onzeker.

  1. Widi

   Gisteren deed hij het twee keer juist anders en wel goed. Weet niet of je dat op tv hebt gezien, maar ik in het stadion wel.

   1. ajaxhoger

    Dat is goed zeg twee keer iets goeds doen , dat maakt hem nog geen goede voetballer , het is twee keer niks tot nu toe met hem , wat heel jammer is , hij maakt fout na fout , en zo zijn er meer .

    1. Widi

     Het maakt hem niet goed. Maar het zegt mij dat hij leert. Goed voetballen kon hij al. Maar hij moet harder worden. Keihard duels aangaan en winnen. En soms niet mooi maar effectief spelen. Gisteren liet hij zien dat het verbetert. En dat vind ik fijn. Want hij was erg duur. Maar als jij hem al helemaal wil afschrijven……..wie houdt je tegen?

  2. -buitenkantje rechts-

   Ziyech had al een half seizoen bij Ajax moeten voetballen.. Stonden we nu minimaal 10 punten voor op PSV en deden we nog mee in Europa.

   1. Widi

    Even naar de stand gekeken…….dat zou alleen kunnen als we letterlijk elke competitiewedstrijd hadden gewonnen. De eerste 18 wedstrijden dus. Dat lukte zelfs in 94/95 niet.

     1. Widi

      Evengoed niet realistisch. Maar zoals je weet ben ik ook een groot voorstander van de komst van Ziyech.

 4. Makaveli07

  wat een sjap die hiddink. heeft gewoon net zolang gewacht tot er een andere club zou melden en dat gebeurde dus nu ook en ineens vind guus hem niet goed genoeg en mag hij wel weg.

   1. Remco425

    Ik denk niet dat ze achter hun bureau hebben zitten niks doen en alleen maar zitten wachten. Dus hun tijd niet verdoen, maar gewoon de optie open houden. Ze gaan echt niet op 1 speler zitten wachten. En dat kan tot het einde van de deadline of tot er een ander is aangetrokken.

 5. Ajax_fan10

  GA HUNTELAAR PROBEREN OF/IHEANACHO in ieder geval neem actie want anders zitten we over 2 weken nog steeds met 1 spits/milik op geschoten

 6. huub

  Welke speler is nou niet kansloos bij Ajax, toch elke speler!! Zolang AJAX met deze spel vertoning verder gaan komt er geen speler zolang de knip op slot blijft komt er geen speler erbij.

 7. MichyWZAjax

  Is elke keer weer het zelfde verhaal elke transferwindow allemaal bla bla bla ze gaan helemaal niemand halen is gewoon praatjes om de supporters beetje hoop en gerust te stellen

   1. ajaxhoger

    Daarom snap ik ook niet dat de sups het blijven leiden , elke keer beloven en niks doen , het word weer tijd om de seizoenkaart te verhogen , het gaat zo goed met ajax .

 8. AjaxBarcelona

  Als eerste, ik ben helemaal niet blij met de huidige situatie bij Ajax. Zowel bestuurlijk als het spel. Wat mij nu zo’n dik jaar wel opvalt is dat er een aantal vaste forumgasten echt nooit maar dan ook nooit iets positiefs weten te schrijven. Als er een keer iets leuks, goeds aan de hand is weten zij er wel weer een negatieve draai aan te geven. Hoe zouden die mensen tegen hun kinderen zijn vraag ik me af als die een tijdje minder presteren. Maar ik vraag me ook af om welke reden zij supporter zijn van de club. Om je te ergeren?

  1. Heldenzoon

   Wow zeg. En dat van de grootste negatieve £&#%$ ooit. Maar deze keer heb je gelijk, zowaar. Mag ook een keer gezegd worden

  2. Remco425

   Mee eens. En waarom zou Traore naar Ajax willen komen? Om na 3 mindere acties uitgefloten en afgeschreven te worden?

 9. dioajax

  geef gewoon geld en koop of sisto of daddy en ziyech…traore komt niet…het is alleen om te zeggen dat marc een versterking zoekt…denk dat dit soap tot het einde van januari door gaat en daarna horen we dat we hebben alles gedaan maar er gebeurde nits…en dat we een complete team hebben voor de tweede seizoen helft….

Comments are closed.