‘Raiola flikt het Ajax opnieuw en brengt toptalent Malen naar Engeland’

0404malen

De verhoudingen tussen Mino Raiola en Ajax zijn al niet opperbest en zullen waarschijnlijk aankomende dagen nog een deuk oplopen. De zaakwaarnemer heeft namelijk Donyell Malen weten te verpatsen aan Arsenal, zo weet het medium Arsenal Youth te melden.

Malen  geldt als een enorm talent en wordt bij Ajax veelvuldig vergeleken met Patrick Kluivert. Ajax deed de tiener daarom een aanbieding, maar die heeft de jongeling na een gesprek met Raiola naast zich neergelegd. Volgens het Engelse medium zal Malen aansluiten bij Arsenal onder 18 en tekent de aanvaller een contract van drie jaar bij de club uit Londen. Raiola bracht eerder Ouasim Bouy onder bij Juventus wat uitdraaide op een flop. Momenteel is de agent de transfer van Ricardo Kishna naar SS Lazio aan het afronden.

Bron: Arsenal Youth

Related posts

114 Comments

  1. toon61

    gewoon geen zaken meer doen met die vetkop , spelers zeggen als je die pakt kan je vertrekken , trouwens weer een die flopt .

      1. BobbyHaarms

        Geen veer in je reet maar 120 duimpjes haha 🙂 ze zijn je gegund Toon, en dit bedoel ik positief!

    1. AFCA my World

      Wanneer word hij eens gestopt,een pak slaag zou misschien helpen,hij vult zijn zakken door het ruïneren van carrières ! Weg met die Rioolrat !

    2. Litmanen

      Als we hem nou eens een VIP behandeling tijdens een wedstrijd in vak 410 aanbieden? Dat zou die ouwe centenneuker wel aanpakken. Weet zeker dat hij daarna nooit meer een Ajacied wegbrengt.

    3. toon61

      Het moet niet gekker worden 93 likes al , ik viel van mij stoel toen ik het zag .

    4. Didron

      Nou Toon, dat zijn al bijna 100 duimpjes! Maar met die verwoordingen verdien je ze dubbel en dwars!!

    5. De Ajacied

      Wat een misselijk makende Calzone is die Raiola ook zeg, laat hem aub geen zaken meer doen met Ajax spelers, ook Malen zal het niet gaan redden bij Arsenal wat erg jammer is

    6. Zlatan

      Ja toon 61 , die vent kan gallen als de beste , als hij maar verdient optifen !!!

      1. Mr Ajax

        Toon, Ik ben een beetje laat maar je hebt helemaal gelijk. Kan het niet beter verwoorden. Dus duimpje 163 ?is een feit!!

  2. Pocootje

    Je kan nog beter ebola hebben dan Raiola als zaakwaarnemer. Die man is echt nog erger dan de pest!!

  3. Sonsee

    Die kerel is een ziekte voor de voetbalwereld vies ventje dat hij is. Mag van mij wel ergens in de grachten van Amsterdam geloosd worden.

    1. Charka53

      dat moet je nu ook niet doen de grachten zijn na jaren veel schoner geworden die ga je toch niet weer vervuilen

  4. fjonkman

    Die man is alleen maar bezig zijn eigen zakken te vullen over de rug van talenten. Wat een bloedzuiger!!

  5. boysammy1

    Wat een zak die Riola, jonge toptalenten kopen en ze later verkopen en 40miljoen ofzo winst hebben met die spelers..

  6. Oost80

    Die vent maakt jonge voetballers alleen maar kapot! Alleen zakkenvullen en talenten kapot maken……

  7. analysis

    Het is gewoon heel simpel Ajax. Alle jeugdspelers met Raiola als zaakwaarnemer mogen vertrekken. Geen investeringen doen die sowieso niet uitbetalen, jammer van het talent wat je daarmee uit je opleiding ziet lopen, maar beter voor de lange termijn.

      1. analysis

        Daarom had ik het ook over jeugdspelers. De huidige contractspelers gewoon laten, die zijn allemaal over 5 jaar verkast.

          1. Litmanen

            Mee eens, Tete ook laten kiezen. Op de bank is Tete volgend jaar niks meer waard. Jammer maar helaas. Je moet het die man onmogelijk maken om bij Ajax iets te verdienen.
            En verder: Die ouders van die jongens als het nog mogelijk is uit de ouderlijke macht zetten.

  8. jojocoolio

    Heeft die dikke hoeren zoon niks beters te doen… Hij heeft zijn hele leven te danken aan Ajax… En nu dit… Pfff…

  9. Coenie

    Bekijk het positief: we kunnen er maar 11 opstellen en 6 op de bank zetten per wedstrijd. Jammer voor zo’n jochie. Hij denkt dat hij al zó goed is dat hij naar Arsenal kan, maar vergeet dat Arsenal nou niet echt bekend staat om het afleveren van talent….. Jeugd zegt gewoon te snel ja tegen dat soort clubs omdat ze dan denken dat ze een stap dichter bij hun doel zijn. Realiteit is echter omgekeerd….. En die Raiola maakt daar dankbaar gebruik van.

    1. fantommie2

      Nou… Van alle grote clubs internationaal is arsenal er wel een die het meest spelers opleidt in plaats van koopt

  10. RenaldoAjax2410

    die raiola moet geen spelers verkopen maar die moeten we een klap voor z’n kop verkopen!

  11. Didron

    Tsja… samen met die irritante kraandrijver in een nog open goot in de ArenA gooien, daarna volstorten met zwaar beton of zo…. Drie problemen in een keer opgelost 🙂

  12. Ramon1

    Echt als die naam raiola valt denk ik die praat met spelers hoeveel wil je verdienen dat is het enige boeien welke club , hij mag van mij echt doodvallen genoeg oizzabakkers op de wereld sorry maar ik kan die mongool niet uitstaan zou mn mond verder maar houden

    1. Remco425

      Malen is een jong ventje. Die kan nog geen verantwoorde keuzes maken. Z’n ouders daarentegen wel.

    1. quadsboy

      Ja nogmaals licht niet alleen aan hem de ouders ook je zoon speelt al bij een grote club waar na het buitenland waar je 9 van de 10 keer geen kans krijgt

  13. Pazuzzu

    Ongelooflijk dat zo’n ….. een grote invloed heeft op jonge voetballers. Maar ook ouders denken dan alleen maar op de korte termijn. Hij zo jong al de druk om te presteren. 8 van de 10 x verdwijnen ze in de vergetelheid, puur om de moneten. Jammer en schande 🙁

  14. Ramon1

    Hij is ook zaakwaarnemer van tete die moet toch echt blijven altijd problemem met die raiola hij is toch niet zaakwaarnemer van nouri?!

  15. Slingertje.

    Ajax moet helemaal geen zaken meer doen met die vette achterbakse riool rat.

  16. Johan065

    Rot toch op met die pizza bakker. Ajax moet geen spelers nemen die hij onder contract heeft

  17. Iamsterdam2015

    Ik begrijp de frustratie maar als de zaakwaarnemer zegt je kan daar laat zeggen €7000 on de week verdienen en bij Ajax is dat ” maar” €1500 in de week. Ja dan gaat zo een jongen ook denken hmmmm.
    Komt bij dat hij mooiere wedstrijden kan gaan spelen en ja dan is het hoofdje op hol. Slim is het niet maar om nou Rio

    1. Remco425

      En daar maakt de zaakwaarnemer dus de grote fout. Die brengt zn hoofd op hol voor wat centen, waar hij later veel meer van kan krijgen als hij bij Ajax blijft en investeerd in zn toekomst. En mooie wedstrijden spelen? Zo ver zal het niet komen.

  18. TimFK90

    Wat ik me persoonlijk nou enorm afvraag is wat zegt die Raiola nou tegen zo’n jongen? Haaltie hem gewoon over met het salaris wat die kan verdienen, praat die hem een basisplaats bij arsenal in z’n hoofd, of wat dan. Malen moet toch wel in kunnen zien dattie met een transfer als deze 90% kans heeft op een enorme flop. Dat wordt gewoon een jaar bankzitten, een jaar verhuurd en daarna mag je blij zijn als de 3e Franse competitie je nog wilt hebben. Heel jammer dit.

  19. Etterstengel

    Laat Ajax eens lekker de deur dichtdonderen voor die kut raiola, dat vette varken maakte ook Johan Cruijff uit voor ouwe seniel. Tijd dat dat mannetje wordt losgelaten in vak 410 met een 010-shirtje aan!!

  20. Rene1964

    Praat de Ajax leiding dan niet met die jongens? Blijkbaar is er geen begeleiding vanuit Ajax zelf, anders kan zoiets niet gebeuren. Ik denk dat de schuld toch echt deels bij Ajax zelf ligt. Uiteraard helpt zo’n Raiola type niet bepaald mee. Wat Malen betreft: hij is nog zo jong, dat we het hem niet kunnen aanrekenen. Op die leeftijd doen jongens nou eenmaal rare dingen. Voor zijn carrière vrees ik echter wel.

  21. Duck020

    Zonde van deze speler hoor je nooit meer wat van. Spelers zijn hardleers want er zijn voorbeelden genoeg. En als je dan ook nog een bloedzuiger als zaakwaarnemer hebt, ja 1+1=2

    1. Rene1964

      Die jongens zijn zo omgepraat, dat is een deel van het probleem. Ik denk echter dat Ajax zelf hierin te laks is geweest. Zij moeten die kinderen (want dat zijn het nog) duidelijk maken, dat ze niet in de praatjes van deze geldwolf moeten trappen. En Ajax zou er goed aan doen, om met Raiola zelf een goed gesprek te hebben.

  22. Jari1995

    Die bolle eet binnenkort pizza’s door een rietje hoor. Wat een vuile smeerlap.

  23. huub

    Malen is helemaal murw geluld door die “riool rat” hij heeft die jongen dollartekens voor zijn ogen gehouden met het idee hier wordt je rijk! Die jongen is net uit de luiers en weet nog niks wat er buiten de deur te wachten staat.

  24. Roberto

    Kunnen ze die vieze, dikke gluiperd niet royeren? Wat is dat toch een plaag!

  25. S4ndrr

    Blegh! Smerige pizzabakker.

    Off: krijg net een mailtje als respons, Lee Towers is vd app gegooid. Top!

  26. Ram88

    Zegt toch genoeg over zo’n speler als je niet graag voor Ajax wil speler dan eruit

  27. Ajax nr 1

    Iedereen geef dat dikke gedrogt de schuld. Waarom? Als de speler zelf mag kiezen wie zijn zaakwaarnemer wordt en ze kiezen voor hem. Gewoon als Raiola in beeld is wegwezen. Maar ik ben bang dat de speler voor 100%achter die pizzaboer staat. Jammer waar waar

  28. quadsboy

    Straks is hij helemaal niet meer welkom in de Arena. Zaken gaan ze in een pizza zaak doen hahahha

  29. Lorenzo Dontello

    Erg hoor dit, maar ik had me al uitgelaten over deze dikke vette plofkip!
    Donyell speelt over een tijdje op huurbasis voor FC Portmouth… Zeg maar dag tegen je carrière.

  30. Remco425

    Ik moet wel zeggen dat ALS een talent ergens kans heeft bij een Europese topclub is het wel bij het Arsenal van Wenger.

  31. fantommie2

    Ach… Als zo’n jochie en zijn ouders nu al voor geld kiezen dan zou dat toch nooit goed gekomen zijn

  32. afca74

    Raiola dringt zich op bij de jonge jongens en hun ouders heeft mooie praatjes maar denkt alleen aan zijn eigen. is toch min of meer kinderhandel opknopen die kl..tzak.

  33. Emilio4Ajax

    Kan het niet helemaal volgen dit… , maar eh,… waar zijn die ouders van die kinderen of hebben die allemaal alleen maar oom Dagobert ogen??? ;)))

    1. WZAWZDB Ajax 14

      Die luisten vast alleen naar z’n gladde praatjes over geld en hoe mooi en goed het daar is en geloof dan zijn die ouders vast verloor stomme kut pizzabakker wat die er is

  34. Geroldkohlen

    wat haat ik die raiola hij maakt al die jongens kapot!!!! malen was echt een topper!

  35. Rene1964

    Ik heb het al eerder vermeld, maar ik denk toch echt dat de Ajax staf en leiding zich hier wel achter de oren mogen krabben. Er vanuit gaande dat de berichtgeving klopt en Ajax hem idd een aanbieding heeft gedaan. Malen is overigens toch geen Marokkaanse jongen, of wel?

  36. Rood en Wit

    Nieuwe regel bij Ajax: Raiola als zaakwaarnemer dan geen kans in Ajax 1.

    Vette Mino maak jeugd anders kapot.

  37. LeroyT

    Ze moeten gewoon tegen de spelers zeggen als je raiola als zaakwaarnemer neemt doen we geen zaken meer. Die vieze dikke pizzavreter!!

    1. BobbyHaarms

      Dit was naar mijn idee ook het beleid waar Johan Cruijff heen zou willen…en terecht!

  38. Beer van de Meer

    Waarom is iedereen zo boos op Raiola. De voetbalwereld is een wereld van geld en heel regelmatig van veel geld. Hij doet niets strafbaars. Hij verdient er zijn geld mee, de spelers en vaak worden de ouders er ook wijzer van. Dat hij loopt te stoken is vervelend dat klopt. Dat veel carrières naar de kloten gaan klopt ook, maar daar zijn spelers en ouders bij en dus vnl debet aan. Zolang Ajax geen reden kan vinden om hem als zaakwaarnemer te weigeren blijft hij gewoon rondlopen of we dit nu leuk vinden of niet. Tot die tijd, geen aandacht meer aan geven.

  39. Robin

    Scheelt dat al die andere spelersmakelaars de carrière van hun pupillen het belangrijkste vinden en niets om geld geven…. Wake up, dit is het voetbal van nu, pure business, deal with it, het is 2015…..

    1. Beer van de Meer

      Klopt helemaal. Alleen als de spelregels drastisch veranderen zal het anders worden. Maar dat zal denk ik niet gebeuren. De commercie is de baas en levert d centjes. Daar willen velen hun graantje meepikken. Eerlijk gezegd …….. 2 jaartjes ruilen met Raiola …. ja hoor. Weet dan zeker dat ik een goed gevuld pensioen tegemoet ga. Wie wil dat niet in deze tijd.

  40. Iamsterdam2015

    Zijn er maar weinig geweest die op jonge leeftijd weggaan EN slagen. Clarence Seedorf is een zo niet de enige die echt succesvol was……

  41. Ozzy

    Hij maakt jongen spelers helemaal gek die daar vatbaar voor zijn gaan en komen zich zelf wel tegen om dat ze stuk voor stuk floppen het is en blijft een vet varken die over jeugd spelers veel geld verdiend met z’n mooie praatjes

  42. ferike

    De ouders van deze jonge spelertjes zijn hier voor een groot deel schuldig aan. In 95% van de gevallen mislukt zo’n avontuur in het buitenland, dat moet iedereen toch wel weten, zou je denken. Ajax zou er goed aan doen, om goede voorlichting te geven aan die gasten, en misschien ook wel hun ouders. Nu kiezen voor Ajax houdt in dat de kansen op succes, worden vergroot. Let maar eens op: Klaassen was in de jeugd al een super talent. Hij kiest nu voor Ajax, gaat daar ‘rijpen’ als speler en haalt wél de top. De weg die Klaassen uitstippelt is dus veel handiger. Ik blijf het eeuwig zonde vinden dat er vele talenten zo ons Ajax verlaten. Zo’n Raiola denkt alleen aan zichzelf. Ik ga mij niet schuldig maken aan schreeuwen en schelden over deze persoon, want dat is hij mij niet waard….

Comments are closed.