Menig voor één jaar op huurbasis naar PEC Zwolle

0508Quensy_Menig

Queensy Menig zal komend seizoen op huurbasis uitkomen voor PEC Zwolle. De Jong Ajax speler moet ervaring op gaan doen in de Eredivisie, zo laat Ajax weten. Menig ziet de tijdelijke overgang zeker zitten en wil sterker terugkomen om alsnog te slagen in het eerste elftal van Ajax. Afgelopen seizoen viel Menig drie keer in bij het eerste en speelde hij dertig competitieduels voor Jong Ajax waarin hij elf keer tot scoren kwam. Ook Excelsior had belangstelling om de Ajacied voor een seizoen te huren.

Bron: Forza Sports Group

Related posts

33 Comments

  1. LeroyT

    Ja goede huur voor hem Zwolle speelt wel op een soort Zelfde manier als Ajax. Dus is dit de beste optie die er was. Hoop op een goed jaar en dat hij volgend jaar 2x sterker terug komt en een basisplaats afdwingt.

    1. quadsboy

      Dat echt wel man als die basis zit die wedstrijd gaat hij willen doen dus pas maar op

  2. Royb020

    Jammer!! Maar wel beter voor zijn ontwikkeling!! Hopen dat je volgend seizoen sterker terug komt en een waren kan zijn voor Ajax!! Succes!!

  3. Ajax nr 1

    Iedereen positief? Kan het niet geloven echt niet. Nog even en de hele dubbele bezetting is verhuurt of verkocht. Nou Marc jij bent klaar hoor met kopen of huren. Alles weg is beter.

    1. Remco425

      Ja natuurlijk positief. In de Eredivisie leert hij meer dan in de 1e Divisie. Hij was niet voor de dubbele bezetting. Hij zat daar nog achter.

  4. Dylanoajax020

    Nu kan menig zich concentreren op het beter worden voor ajax zet ‘m op

  5. quadsboy

    Mag ook wel bij deze jongen pupil van Frank ooit geweest. Aan de ene kant heel jammer maar aan de andere kant goed hoop dat hij zijn minuten gaat krijgen en goed zijn best dan te doen Menig je weet je bent meer als Ajacied kom hard terug

  6. quadsboy

    Eigelijk moet die meer eten wat kracht training erbij komt het wel goed want goed ballie kan die echt wel

  7. Lorenzo Dontello

    Prima club om een jaartje te rijpen. Ben benieuwd of hij Ryan Thomas uit de basis kan spelen.

  8. Rene1964

    Idd prima club en een prettige trainer/leermeester. Als ik Ajax was zou ik sowieso veel meer spelers elders stallen om ervaring op te doen. Contracten aanbieden of verlengen, verhuren tot spelers Ajax 1 waardig zijn en ze pas na hun 25e verkopen. En niet zoals nu op hun 22 of 23e. Da’s veel te vroeg en bovendien ben je dan enkel aan het opleiden voor de buitenlandse rijke clubs. Win-win situatie, mede omdat een 25 jarige (met ervaring) immers meer oplevert dan een broekie die zijn eerste seizoen in de eredivisie heeft gespeeld. Tevens gaat dan de gemiddelde leeftijd van Ajax omhoog! Is ook beter.

  9. CactusMokum

    mits hij regelmatig speelt zal het hem goed doen en kan zich ontwikkelen….in het verleden zijn er niet veel slechter van geworden na een jaartje verhuurd te zijn geweest…..zoals R. deBoer en Verthongen en Blind enz….laten we het hopen…voor Andersen lijkt mij dit ook een goede optie dit seizoen

  10. toon61

    Voor de jongen zelf is het goed als hij speelt bij zwolle , maar voor ajax vind ik het slecht , we zitten al niet ruim i onze linker eb rechter spitsen , dan ga de ene die je nog het niet verhuren lijkt me , dit snap ik echt niet .

  11. toon61

    Voor de jongen zelf is het goed als hij speelt bij zwolle , maar voor ajax vind ik het slecht , we zitten al niet ruim in onze linker en rechter spitsen , dan ga de ene die je nog het niet verhuren lijkt me , dit snap ik echt niet .

    1. quadsboy

      Gelijk toon61 ik zou hem gewoon houden lekker gierig maken en houden want invallen doet hij goed

  12. BobbyHaarms

    Voor die jongen zelf een goede zaak: elke week spelen om beter en sterker te worden en ritme op te doen op het allerhoogste niveau..gaan we nog veel plezier van hebben in de toekomst!

  13. Beer van de Meer

    Hele goede beslissing voor en van Menig. PEC ook nog eens een goed team voor zijn spel. Ajax heeft bezetting voldoende momenteel en hij zou alleen maar het risico lopen te weinig beurten te krijgen in het eerste. Nu gewoon volop ervaring opdoen in de ere divisie en ook nog eens Europees. Volgend seizoen aankloppen bij de basiself.

Comments are closed.