Overmars ontkent interesse in Mounier

0712mounier

Het Franse AFP wist gisteren te melden dat Ajax interesse heeft in Anthony Mounier van Montpellier (zie bericht). Er zou zelfs een scout van Ajax op de tribune hebben gezeten om de 27-jarige Fransman aan het werk te zien tijdens een oefenpotje. Maar Ajax heeft volgens technisch directeur Marc Overmars geen interesse in de aanvaller.

Ajax aast eigenlijk op Pione Sisto, maar de Deen, die zo’n 7 miljoen euro moet kosten, twijfelt over zijn voetbaltoekomst. Naast Ajax zouden Borussia Dortmund en FC Porto belangstelling hebben voor de sterke speler van FC Midtjylland. Inmiddels lijkt ook het huren van Arsenal-speler Yaya Sanogo (22) een optie (zie bericht).

Bron: Algemeen Dagblad
Foto: ProShots

Related posts

25 Comments

  1. toon61

    Je weet gewoon niet wat je nog moet geloven ,dan die speler dat die weer ,
    de selectie had allang compleet moeten wezen in grote lijnen ,ze spelen voorronde cl , en dat met zo,n elftal ,te gek voor woorden toch .
    Dat er veel zijn die achter het beleid staan ,dat kan en mag ,maar neem dat ook dat het steeds slechter gaat ,in plaats van beter ,dat willen ze ons wij maken .
    Vinden jullie het soms leuk dat je lang het kampioenschap over moet laten aan een andere club ,omdat ze graag het beleid blijven voeren wat niet helemaal goed werkt

    1. lezerG

      Ok Toon. Één ding: voor de komma geen, na de komma wel een spatie. Het leest zo rottig.

      1. FrankiC

        “Ik zit hier niet op school en als het je niet bevalt ,dan lees je het niet ” ,antwoordde Toon61 mij onlangs eens. (Wel een goed bouwjaar Toon!)

        1. BobbyHaarms

          Haha ja onze Toon begint zich steeds meer te roeren…eerst denk je nog hee een kakkerlak op het forum…maar een hoop dingen berusten gewoon op waarheid en/of frustratie over zijn en ons cluppie…en ik kan er nog om glimlachen ook!

          1. toon61

            hahaha ,ik en een kakkerlak ,hahahaa ,echt niet ,top je reactie ,zo is het en niet anders .

          2. BobbyHaarms

            Waarmee ik overigens nog niet gelijk zeg dat ik het overal mee eens ben he Toon! 😉 Gelukkig mogen we allemaal een mening hebben en die hier ventileren, dit zorgt hier juist voor leuke discussies en ook andere inzichten…alleen maar goed!

      2. toon61

        lees dan niet ,je doet het wel aan je reactie te zien ,dus je leest het ,doe niet ze zeikerig man met je komma,s ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    2. -buitenkantje rechts-

      Ehm..het elftal is compleet op 1a 2 speler(s) na.. Dat Mounier niet in de belangstelling stond van Ajax heb ik in het vorige topic tot 2x toe genoemd. Ook heeft Overmars direct ontkent dat Ajax belangstelling had.. Dat de meesten direct uit hun pan gaan na een berichtje van een Frans krantje dat er een scout langs de lijn staat.. Tja..

  2. timkloppers

    mocht hij arsenal niet halen en bij ons prima functioneren beding dan een optie tot koop erbij. hij is jong maar wel boomlang.

  3. rik2

    Het is ongelooflijk maar gebeurd ieder jaar weer: bij Ajax worden we lekker gemaakt met namen waar uiteindelijk niets van terecht komt en bij PSV, de grootste concurrent, hoor je weinig maar komen er 3 toppers binnen 24 uur(zie telegraaf van 13 juli) Ajax heeft het geld om kwaliteit te kopen terwijl PSV afhankelijk is van verkoop voordat ze kunnen investeren. Waarom lukt het hun wel en ons niet

    1. Mijn Club

      Klopt, dat zeg ik al jaren dat het aankoopbeleid bij PSV (puur gericht om het eerste elftal te versterken), veel beter is verzorgd dan bij onze club

      1. -buitenkantje rechts-

        Ooh.. Daarom zijn ze al jaren achter elkaar kampioen natuurlijk.. Nu snap ik het.

    2. toon61

      Bij ons is de scouting nul komma nul ,en psv druft geld uit te geven ,met geld maakt men geld ,als je niks uitgeeft ,word je geen kampioen , zeker niet met dit elftal van ajax .

  4. AjaxBarcelona

    Mooi is dat, als een of andere wauws roept dat Ajax belangstelling in een speler heeft en Ajax ontkent de belangstelling vervolgens dan heeft Ajax de supporters weer blij gemaakt met een dooie mus. Wel apart hoor die redenatie.
    Verder volgen hier mensen de concurrentie op de voet geloof ik. Men weet exact te zeggen dat je bij PSV weinig hoort maar binnen 24 uur 3 toppers binnen kan halen. Gaston Pereiro bijvoorbeeld is dus blijkbaar een 20 jarig wonderkind. Een offensieve middenvelder die in 24 wedstrijden 6 keer scoort en 1 assist heeft gehad. Sorry, maar niet onder de indruk hoor. Laten we ons nu lekker bij ons eigen cluppie houden.

    1. toon61

      psv was als een voorbeeld geven ,zxe doen tenminste wat ze moeten doen ,en dat is het elftal beter maken ,nu weet iki wel dat het moet blijken allemaal .
      Daar praten ze niet zoveel ,en ze doen het ,bij ons ajax lullen ze in de ruimte en doen niks .
      De boer wilde meer als een maand geleden toch versterkingen , en wel zo vlug mogelijk ,we hebben het gezien hoe vlug ze zijn ,mooi cl elftal nu ,toppie hoor

      1. Moosie

        Spits gehuurd van Arsenal en buitenspeler gekocht van Gladbach en jij maar janken over pisvee.Je hebt je dagen lang belachelijk gemaakt om niets en Overmars heeft goed gehandeld net als met Millic

        1. toon61

          Sammy van moosie ,er is er een die zich belachelijk maakt nu en dat ben jij ,kan je niet winnen knaapje ,ik zeg alleen dat psv beter zaken doet als ajax ,die pakken door ,ajax niet ,die halen uitgerangeerde spelers ,het mag niet veel kosten daarom ,in de duitser heb ik wel vertrouwen ,in die van arsenal niet hahahahahahahahahahahahahah

  5. Didron

    Wellicht dat Overmars nog wat uit z’n hoed toveren zal. Buiten onze twee aanwinsten…

Comments are closed.