Ajax en Bogarde bereiken overeenstemming over contract voor één jaar

1107winston_bogarde

Winston Bogarde keert definitief terug bij Ajax en zal aan de slag gaan als verdedigerstrainer in de bovenbouw op de Toekomst. De oud-verdediger heeft met Ajax overeenstemming bereikt over een contract voor één jaar en zal zich met name richten op de A- en B-junioren. Omdat Jaap Stam afgelopen seizoen al was doorgeschoven naar Jong Ajax was er een vacature vrij in de bovenbouw en die is nu dus ingevuld met het aantrekken van Bogarde die verheugd is met zijn aanstelling. ‘Ik ben heel blij om weer terug te keren bij Ajax en ik kijk er naar uit om mijn kennis over te brengen op de talenten’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

24 Comments

  1. Starke

    Goed nieuws. Misschien kan hij extra pit toevoegen aan onze verdedigers. Vind ze namelijk allemaal te lief en zachtaardig.

  2. -buitenkantje rechts-

    Ehm.. Heb ik dit bericht niet eerder gelezen? ff zoeken naar de verschillen hoor.. 😉

  3. Litmanen

    slecht nieuws. Een nare persoonlijkheid die nooit bij Ajax heeft gepast. Bovendien, meer dan een paar jaar Ajax heeft hij niet op zijn c.v. staan De rest bestond uit financieel binnenlopen.

    1. Geroldkohlen

      maar zo’n persoonlijkheid word op dit moment wel gemist, want hij wist wel wat uitschakelen was, hopelijk brengt hij het over mijn lijk mentaliteit wel over op de jonge gasten, mag hij bij de selectie ook wel doen!

      1. Litmanen

        VdVaart heeft heel wat meer wedstrijden op Europees topniveau gespeeld. Belachelijke vergelijking trouwens. Zoiets als Spelbos en Cruijff.

        1. 040-Ajacied

          Klopt.. Neem aan dat je bogarde dan als Cruijff bedoelt en vdV als spelbos.. Aangezien bogarde meerdere jaren bij een topclub onder contract heeft gestaan, Een CL op z’n naam heeft staan en ook 2 x kampioen van Spanje.. VdV’s erelijstje is idd wat minder

          1. AjaxBarcelona

            Klopt van de Vaart kan niet tippen aan het aantal van in totaal 12 wedstrijden bij AC Milan en Chelsea samen in ruim 4 seizoenen. Die topclubs heeft Winston toch maar mooi op zijn cv’tje staan.

  4. Kevke87

    mooi, wat extra pit en vuur overbrengen is absoluut geen overbodige luxe. verleden boeit niet, we hebben allemaal onze jeugdzondes, het gaat om de kwaliteit overbrengen en ik denk dat hij er geschikt voor is.

  5. woody79

    wie heeft er al een goldcard?
    @nders heeft hij er nog wel een paar op de bank

  6. PatrickSteelyDan

    Ik dacht dat de Ajax cultuur bewaakt moet worden. Er is waarschijnlijk geen eh…. Ajacied te bedenken die zo weinig met Ajax te maken heeft. Altijd verontwaardigd, nooit eens speels, alleen maar stuurs en op geld belust.

    1. FrankiC

      Hè, hè, iemand die mijn gevoel over deze nieuwe werknemer prima verwoord. Inderdaad, lees ‘deze neger buigt voor niemand’ en je realiseert je dat we niet met een Ajacied te maken hebben.

  7. AjaxBarcelona

    Een cv van 18 seizoenen betaald voetbal met 210 competitie wedstrijden. Hiervan 84 wedstrijden bij SVV Excelsior en Sparta. Voorwaar een topper in zijn tijd.

  8. koensiemerink

    extra pit erin je bent van hartelijk welkom Bogarde ajax wordt streker in streker

Comments are closed.