De Boer: ‘De elf waar ik het meest tevreden over ben deze week starten zaterdag’

0610ajax-dinamomoskou_logo

Ajax speelt zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Dinamo Moskou is de tegenstander om 16.00 uur. Of Frank de Boer met de sterkste elf start is nog de vraag. “Ik laat in het ideale geval de elf starten over wie ik het meest tevreden ben deze week,” zo laat Frank de Boer weten op Ajax.nl. “Maar daar kan ik ook van afwijken, want aan Davy Klaassen zie je dat hij door de operatie aan zijn buikwand een flinke stap achteruit heeft gemaakt. Hij kan veel beter, dat weet hij ook. Misschien moet ik hem pas de tweede helft inzetten als de tegenstander vermoeider is. Je gaat aan dat soort details denken. Maar ik kan ook overwegen om hem juist te laten starten. Daar ben ik nog niet uit.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

40 Comments

      1. woody79

        keu la links bogarde gouden wissel trustfull mm en quincy voor de bitterballentest. hoorn in de spits als ijsbreker en iedereen morgen een raketje als (d)ij(k)sje. suc6 komt goed!

  1. FrankiC

    Dus hij begint me de 11 waar hij het meest tevreden over is of…..misschien toch niet. Top bericht weer!

    1. -buitenkantje rechts-

      Neem aan dat je als trainer altijd start met de spelers waar je het meest tevreden over bent..

  2. Ramon1

    Cillessen denk bazoer zeker en gudelj ja frankie mag hem wel kom op inzet tonen met zn allen gvd

  3. Robin

    De 11 besten opstellen vind ik best een goed idee! Had Frank de laatste paar seizoenen vaker mogen doen…..

  4. S4ndrr

    Cillessen, van Rhijn, veltman, heitinga, dijks, gudelj, sinkgraven, bazoer, el ghazi, milik, fischer

    Prima!

    1. dickst14

      van Rhijn??? heeft de laatste 2 jaar 5 goede wedstrijden gespeeld. Is soft in de duels slechte passing dekt verkeerd. kortom een drama. Tete is veeeeeeel beter. i.i.g. slechter kan niet. slechtste rechtsback sinds ik ajax supporter ben. sinds 1966

  5. paullus

    Maar goed dat boilesen geblesseerd is en ijskonijn naar vivalafrans
    Anders had hij vast zijn vriendjes op gesteld

    1. FdB=Ajax

      Jammer dat jij zo over onze trainer denkt, Ajax heeft veel aan hem te danken en ondanks interesse van mooie clubs uit veel grotere competities blijft hij bij Ajax. Daar ben ik dankbaar voor, maar jij blijkbaar niet.

  6. ajacied078

    als het er maar elf zijn die mooi voetbal laten zien en wedstrijden winnen.

  7. Ramon1

    Ben benieuwd na opstelling wie word er gepasseerd ik wil Fischer zien en bazoer eik ook welmmajnmet akmdie middenvelders weet ik niet wat de bedoeling is dus hetbis best nog een grote vraag wienecht de eerste 11 worden na een paar maanden mAar je weet ook dat Frankie van roulering houdt

  8. paullus

    Bazoer en v Rijn spelen steeds bij de reserven
    Dus staan niet bij de beste elf

  9. Henk Brand

    Ik heb alle vertrouwen in Frank de Boer. Hij heeft in het verleden al vaak aangetoond dat hij een goed elftal neer kan zetten. Als hij ze elke dag ziet trainen en met zijn voetbalkennis en ervaring ben ik ervan overtuigd dat dit een zeer mooi en succesvol seizoen most kunnen worden. Met de nieuwe aanwinsten moeten we zeker moeten kunnen meestrijden voor de titel.

Comments are closed.