Ryan Babel voor twee jaar naar Emiraten

0622Ryan_Babel

Ryan Babel is op weg naar een nieuwe uitdaging in de Verenigde Arabische Emiraten. Alleen de medische keuring en een oriënterend bezoek scheiden de 28-jarige Babel nog van Al Ain in het olie staatje. “We zijn een contract voor twee jaar overeengekomen”, aldus zaakwaarnemer Winny Haatrecht in De Telegraaf.

“Ryan is nu op vakantie en begin juli zal de medische test plaatshebben”, aldus de spelersmakelaar, die merkte hoe graag de kampioen van de Verenigde Arabische Emiraten de speler van Kasimpasa wilde hebben. De club uit Abu Dhabi is eigendom van kroonprins Mohammed bin Zayed Al Nahyan en werd afgelopen seizoen met een straatlengte voorsprong kampioen. “Uit het contract spreekt heel veel waardering”, aldus Haatrecht.

Babel toonde donderdagnacht nog zijn Ajax-hart. “Als ik in de toekomst weer terug mag keren, dan doe ik dat met alle plezier”, schreef de voetballer op zijn Instagram-pagina naast een fotocompilatie van trainer Frank de Boer en enkele Ajacieden.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

  1. koensiemerink

    een Arabische competitie vind ik maar niks maar als babel het leuk vindt dan mag hij ernaar toe gaan ik wens hem succes daar zo

  2. woody79

    ff 2 jaar incasseren. dan is ie 30 en komt ie terug. let maar op net als ons johnny

  3. Geenemotie

    Komt alleen maar zand in zijn raderen. Natuurlijk andere zak gevuld met munten. Niet meer halen over twee jaar. Je wordt daar niet beter, wel rijker.

  4. Gert Ajax

    Precies geen emotie je wordt daar niet beter financieel wel maar om al op je 28 te gaan cashen?!
    Zonde op zich maar ja…

  5. Geroldkohlen

    zakken vullen dan kan hij op zijn 30ste terug komen, dan zal hij ook niet moeilijk gaan doen om salaris eisen e.d., dus wat dat betreft doet hij dat slim.

  6. AjaxBarcelona

    Ajacieden mogen van velen hier geen geld verdienen want dan hebben ze geen Ajax hart. Goh, dan heeft er hooguit een geamputeerd handvol een Ajax hart en kom nu niet aan met Heitinga, die kiest ook gewoon voor de beste oplossing op dit moment waar ik wel blij mee ben overigens.

Comments are closed.