Ajax legt talent Bakboord(16) vast tot 2018

0626Navajo_Bakboord

Ajax heeft Navajo Bakboord gecontracteerd. De A-junior tekende een contract dat op 1 juli 2015 ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2018, zo meldt Ajax.nl. Voor Bakboord, sinds 2007 actief in de jeugdopleiding van Ajax, is het zijn eerste profcontract. De zestienjarige mandekker annex rechtsback spreekt van ‘een heel mooi moment’.

“Ik word A-junior en ga proberen een basisplaats te veroveren. Ik ga heel erg mijn best doen en me proberen voetballend te verbeteren. Over drie jaar ben ik negentien jaar oud, dan hoop ik in het eerste te spelen”, vertelt Bakboord. Bakboord wordt op de clubwebsite ‘een échte verdediger’ genoemd. “Ik kan rechts centraal en rechtsback goed uit de voeten. Ik ben iemand die graag zijn man uitschakelt op een goede manier”, klinkt het.

Zijn ambities zijn ook helder. ,,Ik word A-junior en ga proberen een basisplaats te veroveren. Ik ga heel erg mijn best doen en me proberen voetballend te verbeteren. Over drie jaar ben ik 19, dan hoop ik in het eerste te spelen.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

19 Comments

  1. jippiedegroot

    Zijn broer heet zeker stuurboord
    Haha grapje
    Leuk voor hem alle talenten zijn welkom

    1. De Ajacied

      Mooi voor dit talent
      Waarom waagt Ajax geen poging om Klaas Jan Huntelaar over te nemen is volgens mij wel een mogelijkheid toe hoor

    2. RFledderus

      Het talent Bakboord houdt Ajax Binnenboord tot 2018. (Creatieve dingen) 😛

  2. Putjuuh

    Tscheu da ling adviseerde Ajax om stuurboord te gaan, maar toch gingen ze bakboord

  3. Ramon1

    Goed dat zoveel jeugdspelers contracten krijgen vooral die nouri en van de beek ik zeg goed bezig

  4. -buitenkantje rechts-

    Goh..een verdediger.. Hij vindt het mooi om een man uit te schakelen.. Kunnen we wel gebruiken.. Eerst nog even rijpen en zien wat er gebeurt.

Comments are closed.