Felle kleur uitshirt maakt reacties los; Originele spelersshirts zonder ‘aanvoerdersband’

0625nieuwtenue

Ajax heeft met de presentatie van zijn uitshirt voor het seizoen 2015/16 de nodige reacties losgemaakt. Vooral over de felle kleur worden de wenkbrauwen gefronst. “Nee, dit is niet het nieuwe keepersshirt van Jasper Cillessen. Het is echt de bedoeling dat de tien veldspelers van Ajax straks in dit gewaagde appeltjesgroen rondlopen. Het ligt dus niet aan uw televisie! Wat moeten we er verder over zeggen?”, zo schrijft De Telegraaf. “Ajax heeft baat bij het nieuwe uitshirt wanneer de spelersbus pech heeft”.

De krant gaat verder: “Dit kan uiteraard alleen in Amsterdam, al moeten ze er zelfs daar ook even aan wennen. Wij ook. Voordeel van dit uitshirt is wel dat je er ook wat aan hebt als je met de spelersbus met pech langs de weg staat.”

De shirts die de spelers dragen wijken af van de tenues die de fans kunnen kopen. Van de mouwen van zowel het thuis- als uitshirt dat voor de fans te koop is kunnen de mouwen omgeslagen worden om de band inclusief drie Andreaskruizen wel of niet zichtbaar te maken. Er kan natuurlijk maar een aanvoerder op het veld staan, vandaar dat de wedstrijdshirts niet worden voorzien van de omgeslagen mouw, zo meldt AjaxLife.

Bron: Telegraaf / AjaxLife

Related posts

32 Comments

  1. jojocoolio

    Je kan maar beter thuis spelen…. Elk jaar weer een Pipo shirt voor de kas te spekken….

    1. Corr

      Heb een hekel aan stewards hoop niet dat dat met ons Ajax gebeurd kan nog wel eens verwarrend zijn

  2. Iceman

    Wat maakt het uit gaan ze daar nu over zeiken ze moeten ook overal over gaan zeuren en zeiken.. Zeik media. Ik vindt het wel mooi maar ja ik ook een echte Ajacied he dus Ajacied Voor Het Leven.

  3. Royb020

    Dat uit shirt vind ik helemaal nix!! Het uit shirt moet toch altijd de kleuren van Mokum hebben!!

        1. PvL020

          Deel commercie he, maar ik vind het wel wat. Zeker de V-hals, jammer dat het thuis shirt dat niet heeft

  4. Remco425

    Snapte het al niet dat alle spelers met een aanvoerdersband zouden mogen spelen. Snappen de scheidsen er helemaal niets meer van.

  5. Ajax nr 1

    Nou nou wat een drama weer om een shirt. Als je hem mooi vind koop je hem vind je het niks koop hem niet. Het is maar voor een jaartje. Volgend jaar kanarie geel :-)) ik ga voor het thuisshirt.

  6. JCruijff

    Nou kan in ieder geval KenHetNiet Vermeer niet meer in zijn favoriete keeperstrui spelen in Rotterdam tegen Ajax, hahaha

  7. Geenemotie

    Goed gekozen. Vallen ze beter op. Wellicht dat ze elkaar nu wel beter vinden. 😉

  8. Geroldkohlen

    ik ga gewoon voor beiden heb het hele tenue bekeken en ik vind het wel wat, misshien raakt de tegenstander ook wel in de war van die felle kleur, en het is nog wel altijde een mooier uitshirt dan dat van 010!!!!!

  9. Rene1964

    Ik hou wel van die felle kleuren. Mooi! Alleen hadden de kousen ook datzelfde groen mogen zijn. Beetje Barca idee dit. (Vaak felgeel of oranje)

  10. Ramon1

    Ik vind het ook een mooi shirt maar ieder heeft zn mening en die zijn goed verdeeld zie ik je moet er van houden en het belangrijkste is toch dat het thuisshirt altijd maar zo blijft ( het liefst met het oude logo )

  11. Hazez

    Mmmmm vind het weer net niet dat uitshirt. jammer maar dat mag de pret niet drukken .

  12. Gert Ajax

    Ik vind hem mooi en origineel.
    En wat maakt het ook uit je club speelt in deze shirts al spelen ze in het roze

  13. Ramon1

    Felgroen is altijd mijn lievelingsdier geweest en een uitshirt is wat anders dan een thuisshirt want dan heb je elk jaar bijna hetzelfde dus liever een uitshirt en ik zie ook Europese topploegen in de raarste outfits spelen dus als je hem nie mooi vind koop je hem nie ik ben hem aan het bestellen

  14. BobbyHaarms

    Het kabouterlogo maakt het helemaal af. Meer zeg ik er maar niet over..

  15. Escorpion

    Geen porem. Als ze er nog dito beenwarmers bij aan doen kunnen ze zo door naar een rave party in 1993

Comments are closed.