Ajax begint seizoen met bosloop (Incl foto’s en video)

0626training

Ajax werkte vrijdag de eerste training van het nieuwe seizoen af. Onder leiding van Bjorn Rekelhof werden de spelers onderworpen aan een loop door het Amsterdamse Bos. De selectie droeg voor het eerst het nieuwe trainingstenue.

Klokslag 10:30 uur gingen de Ajacieden vrijdagochtend van start in de prachtige natuur van het Amsterdamse Bos. Nieuwkomers John Heitinga en Nemanja Gudelj waren natuurlijk van de partij. Ook Mitchell Dijks liep mee, al moet zijn transfer naar Ajax nog officieel worden afgerond. Na een flink aantal (kracht-)oefeningen en rushes over het parcours, zat het er na een kleine anderhalf uur op. Bekijk hieronder de foto’s en een video.

Maandag vertrekt de selectie naar Oostenrijk voor een zesdaags trainingskamp. Het verblijf in Oostenrijk wordt zaterdag 4 juli afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Dinamo Moskou.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s via deze link op onze website www.AjaxFanzone.nl en/of de video via deze link.

0626training1

0626training_rijn-heitinga-

0626training_dijks

0626training

0626Nemanja_Gudelj

Nemanja Gudelj

0626Heitinga

John Heitinga

Foto’s: copyright Proshots

Related posts

13 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    Hmm.. Op de foto lopen Dijks en Gudelj achteraan op het vinkentouw.. Slecht teken?? 🙂

    1. matti2002

      Allemaal leuk en aardig maar ik wil gewoon goed voetbal zien. En niet achterin rond spelen. De jeugd is goed maar het eerste moet zich schamen van de afgelopen seizoenen.

    2. De Ajacied

      Zo is het Frank
      afmatten die gasten dat ze weten wat ze verdienen, en dat ze daar ook hard voor moeten werken

    1. War

      Het zijn niet de spelers die het systeem en de manier van spelen bedenken, ook de talenten uit de jeugd ontwikkelen zich niet echt verder onder FdB, ze gaan te veel op zeker, tonen geen lef en initiatief meer, alleen Fischer wel, misschien dat hij van positieve invloed kan zijn.
      We gaan het zien.

      1. PvL020

        Houdt moet War. Vorig seizoen was bagger maar vertrouwen in de toekomst houden dan pas weer zeiken

  2. Hintham

    Lol, prachtige samenvatting door de kerels over de bosloop. Ze konden nog praten dus energie over.

  3. Rene1964

    Het voetbal onder Wim Jonk (A jun) is idd een stuk sprankelen. Maar dat is wel jeugd tegen jeugd. FdB speelt mi een beetje teveel op zekerheid, met als gevolg saaie wedstrijden en meestal 0-0 ruststand. Het speelt toch echt een stuk gemakkelijker, wanneer je van begin af aan voluit speelt en dat ELKE wedstrijd probeert te doen. Geeft de spelers ook meer plezier, om veel aan te vallen en sneller te voetballen, in plaats van dat eeuwige geschuif 🙁

  4. Velibor

    Is Sinkgraven familie van Arthur Numan of zo die liep ook altijd met zen duimpjes omhoog haha,mooi stel wel zo hè ?

Comments are closed.