Elf Voetbal: ‘Ajax en Barcelona akkoord over verhuur Munir El Haddadi’

0606elhaddadi

Ajax en Barcelona hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Munir El Haddadi, zo weet Elf Voetbal te melden. El Haddadi komt momenteel niet voor in de plannen van het eerste elftal en zou hierdoor ervaring moeten opdoen bij Ajax. 

Zowel afgelopen zomer als afgelopen winterstop deed Marc Overmars al pogingen om het Spaanse toptalent te huren van FC Barcelona maar ving toen bot (zie eerdere berichten hieronder). El Haddadi, die de zware last draagt ‘de nieuwe Messi’ genoemd te worden, maakt dit seizoen indruk bij Barcelona, komt ondanks het magische trio Neymar-Suarez-Messi, veel aan spelen toe en debuteerde zelfs als Spaans international.

Barcelona wil El Haddadi graag verhuren omdat het beloftenelftal uit de Segunda Division is gedegradeerd en de club het belangrijk vind dat de speler ervaring gaat opdoen bij een andere club. El Haddadi speelde in de Primera Division een keer mee met het eerste elftal en scoorde direct een doelpunt tegen Elche. In de Champions League was de speler ook actief en deed hij in de thuiswedstrijd tegen Ajax op 21 oktober een klein half uur mee. De negentienjarige buitenspeler heeft bij Barcelona nog een contract tot 2017.

Zie ook eerdere berichten:
11-09-2014: ‘Ajax stuitte op onwil van Barcelona in jacht op aanvallend toptalent’
28-11-2014: ‘Nieuwe Messi’ Munir El Haddadi opnieuw in verband gebracht met Ajax, maar opnieuw ‘Nee’

Bron: Elf Voetbal
Foto: Proshots/Bagu Blanco

Related posts

59 Comments

    1. tijmen020

      Hij is op dit moment nog niet van toegevoegde waarde voor het elftal. Dus wij mogen hem beter maken, en dan vertrekt hij weer

    2. De Ajacied

      Is wel goeie voetballer hoor
      Brengt net wat extra’s kan dus best een aanwinst zijn voor Ajax
      Ik zeg welkom !!!! 🙂

  1. jojocoolio

    Goed nieuws… Een geweldige voetballer die bij ons kan groeien… Daar kunnen we heel blij mee zijn..

  2. Sonsee

    Dit is geweldig nieuws, el Haddidi staat wel bekend als een groot talent in Barcelona. Bij deze dus welkom Munir !!

  3. Jort

    Iemand die zelf ook nog moet ontwikkelen dus moet vaak spelen, remt ontwikkeling van onze spelers af.

  4. PvL020

    Toch weer afwachten……. Kan een heel groot talent zijn maar kan hij zich opladen voor de eredivisie. Hopen dat Ajax de CL haalt dan.

  5. Valentino

    Zo over talenten gesproken. Die heeft toch al wat westrijden gespeeld voor Barcelona en niet onverdienstelijk.

  6. Ajaxfan12345

    Opzich goed nieuws maar toch eerst maar eens zien wat hij kan. Bojan en cuenca brachten ook niet wat iedereen er van verwacht had.

  7. Mooi

    Is niet voor de langere termijn als hij beter wordt gaat hij weer terug . We zijn geen opvanghuis .

  8. JCruijff

    Geen goed idee want onze jeugd dient voorrang te krijgen. Ajax is niet de opleider van Barcelona. Slechte zet dus van de directie.

  9. creutz1977

    zo’n speler heeft ajax niet rondlopen.. hebben jullie dat mannetje wel is zien spelen..

  10. creutz1977

    en proper? dat is een middenvelder… man heb jij wel verstand van voetbal? pannenkoek

      1. FdB=Ajax

        Hij heeft wel gelijk. Spelers van het type Propper hebben we er al een paar van lopen

    1. Velibor

      Inderdaad,geweldig talent maar ja ene Messi doet daar ook mee haha en het is Pröpper dames en geen Mr.proper

  11. afcajax14

    Een hele goeie voetballer!! Maar hebben we die wel nodig… Onze jeugd krijgt dan geen kans waarschijnlijk en als hij het goed doet is hij er maar heel even… Ik zal dan zeggen koop hem of kijk anders naar een andere leuke buitenspeler zoals berghuis die waarschijnlijk langer blijft en koop dan zo’n speler!

  12. -buitenkantje rechts-

    Prima speler, geldt als groot talent bij Barcelona. Mag verhuurd worden omdat het tweede team van Barca gedegradeerd is naar de derde divisie. Links en speelt bij mijn weten centrumspits. Prima aanwinst dus..

  13. Litmanen

    Als ik Barca zie voetballen dan zijn spelers uit het derde nog van waarde bij Ajax. Blijf tot mijn dood supporter maar het voetbal van Barca is echt buitenaards mensen.

  14. 58yearsalways4Ajax

    Dat doelpunt. Door zijn eenvoud van zulke grote schoonheid. Maar, valt het je op … start van elke aanval is traag en dan opeens …. Hoppa

    1. Ajax nr 1

      Ja leuke pot voetbal. Heerlijk als DE VIER AAN DE BAL ZIJN echt dan gebeurt er iets heerlijk.

  15. 58yearsalways4Ajax

    Wat is er toch met Pirlo aan de hand. Laatste tijd drie keer niks. Jammer.

  16. 58yearsalways4Ajax

    Blij met mijn tweede nick AjaxBarcelona toch mooi seizoen. Barca gefeliciteerd

  17. Velibor

    Ja Barca gefeliciteerd ,je kijkt je ogen uit als die gasten beginnen te voetballen en als die gast uit het 2e komt daar is niks mis mee en de jeugd die er zogenaamd onder lijdt moet dan maar gewoon beter hun best doen toch,das top sport!

  18. ajacied078

    als rechts buiten blijkbaar geen kans om door te breken in Barcelona. zou de 3de worden na bojan en cuenca

  19. Emilio4Ajax

    Wordt dan toch een win-win situatie. Goed Ajax vanwege zijn kwaliteiten en de konkurrentie op de vleugels… Goed voor hem om dat ie dan meer speeltijd krijgt, CL speelt en wij hem beter maken… ;))

  20. War

    Goh, wat wordt er toch weer veel ervaring binnengehaald. Blijkbaar toch weinig vertrouwen in eigen jeugd, anders haal je deze speler niet, of denk Marc dat alles van Barcelona beter is, nou dat hebben we inmiddels wel gezien, niet dus !!!!

  21. Cees1966

    Als echt zo een geweldige voetballer was dan hadden ze hem wel in Spanje gehouden! Koop nou eens iemand die zich al bewezen heeft en trek die portemonnee is een keer.

  22. Bram ajax

    Ga eerst eens bekijken wie dat is, want je heb duidelijk geen idee wie het is anders had je zeker gezegd dat het een aanwinst is, en al helemaal qua verhuur.. Wie heeft El Ghazi als concurrent? Niemand precies, spelers hebben goede concurrenten nodig om zich beter te ontwikkelen anders denken ze, ik sta toch in de basis dus waarom meer mijn best doen..

  23. pietprecies

    Pff rot toch op, alleen nemen met optie tot koop. Anders zit ie alleen de ontwikkeling van anderen in de weg. De tijd van de Cuenca’s en Bojans moet maar eens afgelopen zijn, of de kerlons en Ze Eduardo’s… Levert je echt niks op.

  24. 58yearsalways4Ajax

    Prachtig als er meer uitwisseling komt met Barca. Geen langdurige dure contracten en perfect als tussenoplossing tot eigen jeugd voor die plek klaar is. RvC ook blij want het aantal contractspelers daalt en de kwaliteit stijgt als het goed is.

  25. XXX

    één van Barcelona’s grootste talenten. Hij komt helaas niet aan speeltijd toe door de machine die voorin staat nu. Aan het begin van het seizoen heeft hij hele leuke dingen laten zien. Ajax moet deze kans pakken ondanks de andere minder succesvolle huurlingen!

Comments are closed.