Van der Vaart vertrekt definitief bij HSV

vandervaart

Rafael van der Vaart vertrekt komende zomer definitief bij HSV. Het aflopende contract van de 32-jarige Van der Vaart zal niet worden verlengd waardoor een terugkeer naar Ajax een optie kan zijn voor de 32-jarige oud-Ajacied. Naast Ajax zouden ook clubs uit Italië, Spanje en Noord-Amerika interesse hebben in de diensten van Van der Vaart.

Bron: NOS

Related posts

48 Comments

  1. KBouter

    Die gaat nog voor het geld naar USA, die komt echt niet terug naar Ajax, en wat mij betreft blijft hij ook lekker uit, te traag, te vaak geblesseerd, over the hill!

  2. Iceman

    Absoluut die gaat zeker voor het grote geld lekker Chase ergens dus Ajax reken er maar niet op zoek verder

  3. De Ajacied

    Hij mag ook nog voor nog meer €€ gaan, maar hopelijk zeggen ze wel bij Ajax nu kun je komen maar niet over 2 jaar,
    Want dan heeft het echt geen zin meer.
    Dus graag of niet Rafaël

  4. gerrykoos

    alsjeblieft, hier zitten we niet op te wachten, hij kost een hoop geld en kan alleen nog maar tegen eigen verdediging spelen. Want anders kan hij het allemaal niet meer belopen. Lekker laten gaan en geen aandacht meer aan geven.

  5. Ajacied12341

    Off topic Zivkovic gaat niet mee en geen andere spits gaat ajax dan toch weer met schone spelen

    1. Geroldkohlen

      zivko is topscorder van de jupiler league, word toch echt tijd dat hij de kans krijgt hoor.

  6. Velibor

    -Ik vind dat F-Side 64 gelijk heeft in deze wat Zivkovic betreft want er is eigenlijk toch niks meer te verliezen dus zou zeggen neem hem mee en laat hem minuten maken ,volgens mij kan het alleen maar meevallen want Milic trekt het ook niet in zen eentje en das gelijk een excuus om Kishna op de bank eens even laten nadenken waar hij in godsnaam mee bezig is met die riola en denkt te bereiken op deze manier want die gast loopt aardig te kutten ipv wat laten zien op het veld. Nog even en niemand moet hem meer.

  7. Velibor

    Oh ja en V der vaart is geen optie meer want voordat ie speelstijl in jong Ajax weer onder de knie heeft is deze lichting al zelf ervaren,laat hem maar fijn cashen in de states met dat popje van hem!

    1. f-side64

      Who the fuck is kursi dan wel als je het goed gedaan heb bij Groningen en bijna topscorer ben in die Door uilen zeik bier gesponsorde divisie ben je op dit moment geschikt voor het eerste.

        1. f-side64

          Nee maar iemand Met een schaap en ezel als ouders moet zijn dierlijke gemekker ff dimmen of is hij de wekelijkse verkrachting vergeten Door hoofd verkrachter imam neukt schaapje in zijn reetje.

          1. Ajax nr 1

            F-side64 laat je niet gek maken en verlaag je niet tot sommige losers hier. Je hebt helemaal gelijk hier. En de echte supporters staan achter je.

          2. Ajax nr 1

            Sommige hebben er gewoon geen verstand van en zitten hier alles recht te praten wat krom is dat zijn geen echte voetbal liefhebbers maar domme meelopers. Dit AJAX is gewoon zeer matig qua voetbal. Ik noem dit geen betweters maar dit noem ik kennis. Sommige zullen dit nooit krijgen of hebben.

          3. Elise

            Manmanman, er zijn hier twee heren die zichzelf wel erg serieus nemen. Laat toch lekker gaan joh, iedereen zijn mening, hoe dom die soms ook is!

          4. Ajax nr 1

            Precies Elise ieder zijn mening zonder te schelden. Als je mening nergens op slaat moet je niet reageren.

  8. Timajaxfan

    Juist een speler die ajax nodig heeft op het middenveld altijd diepte in zijn spel en brengt de nodige ervaring mee, begrijp niet waarom zoveel ‘ajacieden’ tegen zijn komst zijn. Dit is een ajacied in hart en nieren!! Als hij wil is hij wat mij betreft van harte welkom om terug te komen bij ons aller Ajax.

  9. SchweizerAjaxfan

    Vd Vaart halen! Ervaring is wat Ajax mist momenteel. Het gaat niet alleen om de leeftijd. Denk aan Poulsen, een verlengstuk van de trainers op het veld, een inspirator/motivator, iemand die de jochies bij de hand neemt. Het heeft totaal niks met Ajaxte maken maar toch; Bij Basel loopt ene Walter Samuel (ex: AsRoma Real Madrid) 36jr inmiddels en pas 5! optredens in de nationale competitie maar nog wel elke dag op het trainingsveld en in het krachthonk, daar trekken de jonkies zich aan op.

      1. SchweizerAjaxfan

        staat ook bij calimero on tour, maar ik ben nu al benieuwd naar volgend seizoen; Psv is nu veel beter dan de rest..ook dan Ajax helaas. Maar het elftal klopt, jeugd en ervaring een goede mix. Maar willen ze enig niveau behouden moeten ze weer investeren aangezien de sterkhouders zeer waarschijnlijk vertrekken. Staan ze weer is in de CL, vliegen ze er net zo hard kansloos weer uit 🙂 Dat doet Ajax wel goed en legt de belangrijkste spelers nu al vast, wat voor mij Ajax weer favoriet maakt volgend seizoen. En als ze nou eens investeren in ervaring kunnen we ‘gewoon’ weer via de voorronde de CL halen en een keer de groepsfase overleven.

        1. SchweizerAjaxfan

          Oja en hoewel ik achter het ‘nieuwe’ beleid sta vind ik dat er best wel wat meer risico genomen mag worden. Dan maar een jaar met minder winst of zelfs verlies. als je dat het kampioenschap en CL oplevert en de selectie is zo goed dat je, zoals boven beschreven, de knock out fase haalt betaald het zichzelf weer terug via de uefa bonussen en recettes van merchandising en catering.

          1. Velibor

            Je hebt gelijk maar Poulsen is een werker inderdaad en RvdV een Prima Donna en daar hebben we er al een paar van

          2. SchweizerAjaxfan

            In een rol a la Pirlo, niet teveel lopen, maar wel de lijntjes uitzetten. Ja dat zie ik wel zitten. 1 maar er moet wel minimaal 1 werker naast hem staan. Serero, Bazoer of als hij wil Propper.

  10. ferike

    Rafaël heeft zelf gezegd dat hij voorlopig niet naar Ajax terug wilt komen.
    Ik zou dolgelukkig zijn als hij woord gaat houden…..
    Ik gun hem het beste, en ik gun Ajax zelfs meer dan dat !

  11. Geroldkohlen

    zelf denk ik dat zivko jong ajax ontgroeid is, hij is rijp voor het eerste. persoonlijk denk ik ook dat hij meer doelpunten zal maken dan milik en zowiezo meer dan siggi.

  12. SanderD

    Ajax wordt nog altijd gezien als een stapje terug voor die gasten. Waar je heen gaat als er echt geen alternatieven meer zijn.
    Dus als je 32 bent en niet meer goed genoeg bent voor een Duitse middenmoter, er ook in Turkije of Griekenland geen interesse is. Dan, en alleen dan kijken ze naar de Eredivisie.

  13. Jari1995

    Als hij een echte Ajacied is komt hij komend seizoen terug! Wetend dat Ajax het moeilijk heeft en op zoek is naar ervaring. Op het veld, in de kleedkamer en na de wedstrijd.

  14. sabrina

    Dan niet…. Weet iemand hoe De Jong er tegenover staat om terug te keren nat Ajax? Weet dat er geruchten waren maarja…

Comments are closed.