Makkelie fluit psv – Ajax, Spanjaard Borbalán Legia – Ajax

0224dannymakkelie

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen psv en Ajax. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Patrick Langkamp en Mario Diks. Vierde official is Serdar Gözübüyük. De wedstrijd tussen psv en Ajax begint aankomende zondag om 16:45 uur.

De wedstrijd tussen Legia Warschau en Ajax staat onder leiding van de Spanjaard David Fernández Borbalán. De Spaanse scheidsrechter floot nog nooit eerder een duel van Ajax. Legia Warschau – Ajax begint donderdagavond om 19:00 uur.

Bron: KNVB

 

Related posts

13 Comments

  1. De Ajacied

    Laten ze een Brabander deze wedstrijd fluiten,
    Vreemde zaak van de KNVB vind ik zelf 🙁

  2. Kursi tip-up

    Toch apart. Iedere Brabander is voor PSV, scheidsrechters zijn per definitie partijdig en PSV zou niet op eigen kracht kampioen kunnen worden. Dus met onpartijdige niet Brabander zijnde scheidsrechters was Ajax ondanks alles toch kampioen geworden. Het is toch wat he.

        1. f-side64

          Waarom geen scheidsrechter uit Limburg en in de belangrijkste wedstrijd voor ajax tegen pusvee een scheidsrechter uit Brabant zijn ze soms bang in Zeist dat mocht ajax dat Door de gemeente gesteunde clubje verslaan ze misschien pis
          vee toch achter halen.
          .

    1. f-side64

      Ja en is wel toevallig dat ajax in 2 wedstrijden tegen een redelijk tot goed team een Brabantse scheidsrechter fluit

    2. f-side64

      Ben je het wegsturen van moi in de partij tegen az Door p. van Boekel en dat pisvee vaak de voorkeur heb in Zeist want ze werden tegen Dordrecht wederom geholpen Door de scheidsrechter met een onterechte penalty en die overdreven rode kaart voor een Dordrecht speler en dat rek ook aan een rode is ontsnap in de wedstrijd van die ze speelde 1 of 2 weken geleden.

Comments are closed.