Oar: ‘Maar ik ben helemaal niet zeker van Ajax’

1027tommy_oar

Tommy Oar heeft de clubleiding van Utrecht laten weten dat hij zijn aflopende contract niet verlengt en dat hij na dit seizoen dus transfervrij zal vertrekken, aldus de 23-jarige linkspoottegenover FourFourTwo Australia. Even was er sprake van dat de 22-voudig Australisch-international al in januari weg zou gaan, maar het kwam tijdens de winterse transferperiode niet van een overgang.

Wel maakt Oar duidelijk dat hij vervolgens ‘volkomen eerlijk’ is geweest tegenover zijn huidige werkgever. “Ik heb verteld dat ik mijn contract niet verleng, ik ben toe aan een volgende stap in mijn carrière en ontwikkeling.” Hoewel de buitenspeler in verband werd gebracht met Ajax, weet hij daar zelf weinig van. “Ik heb er niets over gehoord. Ik ben helemaal niet zeker van Ajax. Het is natuurlijk een fantastische club, maar daar zijn er meer van in Nederland en in Europa.”

Related posts

9 Comments

    1. -THE BULLDOG-

      Van mij hoeft Oar ook niet te komen…
      Is mij nooit opgevallen als goede speler, maar om nou te zeggen dat t weer een kneus is uit Utrecht gaat wat ver, want volgens mij doet die Toornstra t best aardig bij Feijenoord.

    1. f-side64

      dat had vd hoorn ook bij fc kut recht en bij ajax slaagt hij niet en volgend seizoen word hij 1 bank bewoner als ons ajax gaat spenderen in een ervaren cv en mv en bij kut recht presteren is niet al te moeilijk dat kan de drummer van de josti band ook.

Comments are closed.