De Boer: ‘Uitspraken Raiola zijn beneden alle peil’

ronalddeboer

Ronald de Boer heeft geen goed woord over voor zaakwaarnemer Mino Raiola. Volgens De Boer zijn de uitspraken van de excentrieke zaakwaarnemer over zijn broer en Ajax-aanvaller Ricardo Kishna beneden alle peil.

‘Raiola heeft zich inmiddels wel bewezen als zaakwaarnemer en verstaat zijn vak zeker maar dat wil niet zeggen dat hij kijk heeft op voetbal en talentontwikkeling. En dan heb ik het nog niet eens over de ongenuanceerde en onbeschaafde wijze waarop Mino zich soms uitspreekt. Zoals hij zich als een straatvechter uitlaat over Johan Cruijff, over mijn broer Frank, over wie eigenlijk niet, dat is van een triest niveau’.

‘Eigenlijk kloppen zijn uitspraken totaal niet met het beleid binnen een voetbalclub. Als je Frank een beetje kent dan weet je dat hij juist houdt van spelers als een type Kishna en leert hij ze om wel degelijk in de pas te lopen en hun talent optimaal te benutten. Kishna moet gewoon bij Ajax blijven en zich niet gek laten maken. Kijk naar Ouasim Bouy, die ging op veel te jonge leeftijd naar Juventus en speelt via wat omzwervingen nu bij Panathinaikos. Vorig jaar kwamen ze vragen of Bouy kon terugkomen bij Ajax. Zo werkt dat natuurlijk niet’.

Bron: VI

Related posts

13 Comments

  1. Mooi

    Ajax moet gewoon geen zaken meer moet doen en dan blijf netjes met Raiola en gewoon negeren en niet meer toe staan voor en gesprek dikke streep er onder Ajax jij bent de baas

  2. f-side64

    jou wissels zijn soms ook beneden peil en ook het feit dat je het pikt van Overmars dat hij op de centen zit en met zoveel geld maar 1 aankoop doet en dat je boilessen het vertrouwen blijft geven.

          1. f-side64

            o drs kursi heeft gesproken met de naam kursi moet je wel 1 kamelen herder zijn of 1 gediplomeerde vrouwen rug scheerder. of ben jij voor de vrouwelijke snor haren ingehuurd

          2. Kursi tip-up

            Ah, het gebrek aan intellect kont nu keihard boven. Vervelend he dat je commentaar terug kan krijgen. Doen de spelers niet die je telkens afzeikt. Geven en nemen jongen. Uitdelen en incasseren.

  3. upto5

    sommige mensen vergeten echt dat dit over Ajax gaat. Wat zijn jullie zielige nare kereltjes zeg. Praat over voetbal en laat ieder in zijn waarde.

Comments are closed.