Veltman: ‘Alleen met drie punten tegen PSG zijn we tevreden’

Joël Veltman weet dat hij zijn borst nat kan maken. De verdediger staat in de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain samen met Niklas Moisander voor de zware taak om Zlatan Ibrahimovic af te stoppen en dat belooft erg lastig te worden. Veltman heeft er echter vertrouwen in dat hij Ibracadabra van een doelpunt af kan houden en aast op een stunt met Ajax.

De Amsterdammers wonnen vorig seizoen in de Champions League van Barcelona en willen nu PSG verrassen. “Ook Europees zijn we voor niemand bang”, bluft Veltman in De Telegraaf. “We kunnen vrijuit voetballen, omdat PSG en Barcelona van ons moéten winnen. Dat neemt de druk weg. En vorig jaar tegen Barça hebben we laten zien dat er dan mooie dingen kunnen gebeuren.”

Veltman kreeg in de thuiswedstrijd tegen Barcelona een rode kaart, maar toch heeft dit duel hem veel vertrouwen gegeven. “We willen nu de stap naar de tweede plaats in de groep maken. Alleen met drie punten tegen PSG zijn we tevreden”, benadrukt Veltman. Ajax zit verder nog in de groep met Barcelona en APOEL Nicosia.

Tekst: Voetbalzone

Related posts