Boschker: ‘Je gaat als feyenoord toch geen miljoen neertellen voor bankzitter Vermeer?’

Kenneth Vermeer heeft nog geen wedstrijd voor feyenoord gespeeld, maar de geboren Amsterdammer is nu al de meest besproken speler van de Eredivisie. In gesprek met Voetbal International doet Sander Boschker ook een duit in het zakje.

‘Ik vind dit een onbegrijpelijke move’, laat de gepensioneerde Achterhoeker aan duidelijkheid niets te wensen over. ”Vanwege de sentimenten – Kenneth Vermeer hoeft maar één foutje te maken en hij wordt volledig afgeschoten in De Kuip – maar ook uit sportief oogpunt. Is Erwin Mulder nou zo veel minder? Ik vind van niet. Hij is een andere doelman, degelijker. Geen showkeeper als Vermeer.’
Het is duidelijk dat Boschker niet op één lijn zit met technisch directeur Martin van Geel: ”Je gaat als Feyenoord toch geen miljoen euro neertellen voor een bankzitter van Ajax? Echt onbegrijpelijk. Te meer omdat je de carrière van Mulder bij Feyenoord nu natuurlijk volledig kapotmaakt. Fred Rutten zal het nooit toegeven, maar Vermeer heeft natuurlijk de garantie gekregen dat hij eerste doelman wordt. Ik wens de club veel succes om deze situatie te ‘handelen’. Ik voorspel ze dat het nog weleens lastig kan worden. Voor Feyenoord én Vermeer.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts