Ajax mag belletje uit Londen verwachten voor Sigthórsson

Ajax kan rekening houden met een bod van Queens Park Rangers op Kolbeinn Sigthórsson. De aanvaller werd in januari al in verband gebracht met de club uit Londen, die toen nog in de Championship actief was. QPR is inmiddels gepromoveerd naar de Premier League en volgens de Daily Mail is de belangstelling van the Super Hoops nog niet verdwenen.

De 24-jarige Sigthórsson heeft er drie jaar bij Ajax opzitten en heeft nog een contract voor een jaar. De aanvaller heeft aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur en zijn zaakwaarnemer gaf eerder deze week aan dat er interesse was vanuit Duitsland en Engeland. QPR is dus een van de clubs die Sigthórsson op de korrel heeft: Loïc Rémy lijkt verkocht te gaan worden en dus moet er een nieuwe aanvaller komen. De IJslandse Ajacied is een kandidaat.

Ajax heeft zich voor volgend seizoen al versterkt met twee nieuwe spitsen, Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic, en heeft daarmee reeds ingespeeld op een vertrek van Sigthórsson. Mogelijk vertrekt naast de centrumspits ook aanvoerder Siem de Jong naar de Premier League: hij wordt in verband gebracht met Newcastle United, de club waar zijn broer Luuk in het afgelopen seizoen nog speelde.

Tekst: Voetbalzone.nl

Related posts