Jeugd sluit af met Schalenavond, El Mahdioui Talent van de Toekomst

De jeugd van Ajax heeft deze donderdag op de Toekomst de traditionele Schalenavond gehouden, de officiële seizoensafsluiting. Ashraf El Mahdioui werd tijdens deze happening uitgeroepen tot Talent van de Toekomst.

Na seizoen hard werken aan de ontwikkeling van de talenten, staat begin juni traditiegetrouw de seizoensafsluiting op het programma. Niet dat het voor iedereen dan ook echt al einde seizoen is, want de C1 moet bijvoorbeeld zaterdag nog om de landstitel spelen. Maar het is altijd wel een mooi moment. De jeugd die dit seizoen afscheid neemt, wordt toegesproken door onder andere Wim Jonk en de elftallen krijgen een klein schaaltje als aandenken.

Ook mochten de talenten op de foto met de vier kampioensschalen die de afgelopen vier seizoenen zijn gewonnen door hun grote voorbeelden, de spelers van Ajax 1.

Eén van de spelers die hardop droomt van het eerste elftal is Ashraf El Mahdioui. Hij werd door Wim Jonk in het zonnetje gezet als Talent van de Toekomst. De A-junior was zeer vereerd met de prijs. ,,Ik hoop dezelfde stappen te kunnen maken als mijn voorgangers en zo snel mogelijk aan te sluiten bij het eerste elftal”, sprak het talent na de overhandiging.

Tekst: Ajax.nl

Related posts