Opnieuw drama voor Ajax-familie

In 2010 ontvingen wij het trieste bericht dat medesupporter Bryan Berendsen uit het leven was gestapt. Bryan was een zeer fanatiek bezoeker van de F-Side en stond jaren samen met zijn moeder op vak 126/127. Zijn plotselinge dood kwam hard aan bij een ieder die hem kende.

Nu, vier jaar later, voltrekt zich opnieuw een drama bij de familie Berendsen. Lisa, het 21-jarige zusje van Bryan, heeft na jaren van pijn en verdriet besloten om ook uit het leven te stappen. Na de dood van Bryan heeft zij steevast iedere wedstrijd van Ajax op de F-side (vak127 bovenaan de trapopgang) gestaan om zo de grote passie van haar broer te laten voortvloeien.

Wij, van de redactie van AjaxFanzone.NL, zijn diep geraakt en aangeslagen door dit bericht. Wij wensen familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte in deze zeer moeilijke tijd.



Zie eerder bericht:
25-01-2010: In memoriam: Bryan Berendsen (19)

Related posts