Schöne: ‘Ik ben geen type Rommedahl met krijt aan de schoenen’

Lasse Schöne vindt het niet erg dat Morten Olsen de afgelopen tijd bij Denemarken vaak heeft gekozen voor Dennis Rommedahl. De middenvelder annex aanvaller van Ajax beseft namelijk dat hij een heel andere speler is dan zijn landgenoot.

“De coaches hier en bij Ajax weten dat ik geen Rommedahl ben. Ik heb het krijt niet op de schoenen en loop niet tot aan de achterlijn en kom met een voorzet. Ik heb dit jaar niets anders gedaan dan anders, maar ik heb gewoon een aanvallende rol gekregen”, zo vertelde Schöne in een interview met het Deense BT.

Boos op de bondscoach is Schöne zeker niet. “Het leven is te kort om boos te worden. Natuurlijk was ik teleurgesteld dat ik er niet bij zat, want er is niets beter dan hier bij de Deense selectie zijn”, zo beëindigde de Deense middenvelder van Ajax zijn relaas.

Tekst: Soccernews

Related posts