Italiaanse krant raakt niet uitgepraat over Ajacied: ‘Altijd weer die Poulsen’

De overtreding van Riccardo Montolivo op Christian Poulsen was gemeen en leverde een terechte rode kaart op, maar daar denkt men in Italië toch echt anders over. Twee dagen na de wedstrijd tussen AC Milan en Ajax is La Gazzetta dello Sport nog niet uitgepraat over Christian Poulsen, die volgens de krant ‘een storm van overtredingen maakte’, voordat hij zelf werd neergehaald.

La Gazzetta dello Sport plaatst vrijdag een fotospecial met de kop ‘altijd weer Poulsen’. De Deense Ajacied heeft een slechte reputatie in Italië, het land waarin hij tussen 2008 en 2010 overigens nog zijn geld verdiende bij Juventus. Poulsen wordt beschreven als een speler die altijd bezig is met provoceren en vervelende overtredingen maakt.

De slechte herinneringen aan Poulsen gaan al terug van het EK 2004, toen de Deen het aan de stok kreeg met Francesco Totti en laatstgenoemde de middenvelder in het gezicht spuugde. Als speler van Schalke 04 maakte hij in de wedstrijd tegen AC Milan ruzie met Gennaro Gattuso en woensdag zat Poulsen i Rossoneri dus weer dwars.


Al in de 23ste minuut krijgt Riccardo Montolivo terecht een rode kaart voor een smerige overtreding op Poulsen


Tekst: Voetbalzone

Related posts