‘Milan informeert naar beschikbaarheid talentvol Ajax-kwartet’

AC Milan bekerde woensdag ten koste van Ajax door in de Champions League. Desondanks zijn de scouts van de Italiaanse grootmacht onder de indruk van de vele talenten in de selectie van Ajax. Volgens Sky Italia zou Milan overwegen om Ajax volgend jaar zomer een ‘packagedeal’ te bieden.


Daley Blind, Joël Veltman, Jasper Cillessen en Davy Klaassen zouden volgens het Italiaanse medium op het verlanglijstje staan van Milan. Bij monde van vice-voorzitter Adriano Galliani werd er afgelopen week geïnformeerd naar de beschikbaarheid van het viertal. Ajax zou het verzoek hebben weggewuifd.

Blind tekende eerder dit jaar een nieuw contract bij Ajax, terwijl de club op korte termijn om de tafel wil met Veltman en Klaassen. Het duo maakt dit seizoen een goede ontwikkeling en zou beloond worden door Ajax. Cillessen is sinds dit seizoen basisspeler bij de regerend landskampioen en beschikt over een contract tot medio 2016.

Tekst: Soccernews

Related posts