Psv treft AC Milan in laatste voorronde CL, Boerrigter met Celtic naar Kazachstan

Psv mag zich gaan opmaken voor twee duels tegen AC Milan in de laatste voorronde voor de Champions League. De eindhovenaren spelen hun eerste wedstrijd thuis, omdat zij als eerste uit de bak kwamen. Ex-Ajacied Derk Boerrigter speelt met Celtic tegen Shakhter Karagandy. Zij spelen eerst een uitwedstrijd

Zoals gezegd is het voor Ajax financiëel van belang of psv wel of niet doordringt tot de groepsfase van het miljoenenbal. Als psv er niet in slaagt te winnen in de twee duels tegen AC Milan dan hoeft Ajax de tv-recette van vele miljoenen niet te delen met de eindhovenaren.

De volledige loting:
Wedstrijden ‘Champions Route’:

Dinamo Zagreb – Austria Wien
PFC Ludogorets Razgrad – FC Basel
Viktoria Plzen – NK Maribo
FC Shakhter Karagandy – Celtic FC
FC Steaua Boekarest – Legia Warschau

Wedstrijden ‘League Route’:
Olympique Lyon – Real Sociedad
FC Schalke 04 – FC Metalist Kharkiv
FC Paços de Ferreira – Zenit St Petersburg
PSV – AC Milan
Fenerbahçe – Arsenal

Related posts