Denswil, Van der Hoorn, De Kamps en Ligeon in selectie Jong Oranje

Coach Stuivenberg van Jong Oranje heeft vier Ajacieden opgeroepen voor de oefeninterland tegen Jong Tsjechie. Stefano Denswil, Mike van der Hoorn, Joeri de Kamps en Ruben Ligeon kregen alleen een uitnodiging. Ook de aan Heerenveen verhuurde Mitchell Dijks is geselecteerd.

De volledige selectie:
Joshua Brenet, Memphis Depay, Jürgen Locadia, Adam Maher, Karim Rekik, Jetro Willems (psv), Stefano Denswil, Mike van der Hoorn, Joeri de Kamps, Ruben Ligeon (Ajax), Mitchell Dijks, Luciano Slagveer, Hakim Ziyech (sc Heerenveen), Warner Hahn (FC Dordrecht), Thomas Bruns (Heracles Almelo), Luc Castaignos, Quincy Promes (FC Twente), Guus Hupperts (Roda JC), Kevin Jansen (ADO Den Haag), Stefan van der Lei, Timo Letschert (FC Groningen), Tonny Trindade de Vilhena (feyenoord).

Related posts