Becker staat voor overgang naar ADO

1129zwolle-ajax_tete_becker

ADO Den Haag heeft enkele weken geleden laten weten dat het Sheraldo Becker graag wil overnemen van Ajax (zie eerder bericht) en die deal lijkt nu bijna rond, zo weet het AD te melden. Becker kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor PEC Zwolle en de kans dat de buitenspeler komend seizoen minuten gaat maken in het eerste elftal van Ajax lijkt klein.

Trainer Zeljko Petrovic ziet Becker graag komen en weet zelfs te melden dat de speler staat te popelen om bij ADO aan de slag te gaan. Becker staat nog tot volgend jaar onder contract bij Ajax, maar trainer Bosz lijkt hem niet meer nodig te hebben. Hij zou zich dit seizoen moeten beperken tot wedstrijden met Jong Ajax in de Jupiler League als hij wel bij Ajax blijft, dus ADO lijkt de beste keuze voor beide partijen.

Bron: AD

Related posts

15 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    Ik ben zelf wel gecharmeerd van Sheraldo.. Goede snelle buitenspeler die van mij wel de concurrentiestrijd met El Ghazi mag aangaan.. Als hij de transfer naar Ado maakt heeft Ado er een prima asnvaller bij. Succes Sheraldo!

    1. BobbyHaarms

      Dat zeer zeker. Hoop dat hij bij ADO gaat vlammen zodat Bosz volgend seizoen niet om hem heen kan. Zeg nooit nooit..

      1. De seijs

        Laat hem maar ervaring opdoen bij Ado. Worden wij volgen seizoen misschien beter van . Scheelt Marc ook weer met extra uitgaven.

      1. HURBIE

        AJAX heeft al wat spelers weggedaan tot nu toe
        Worden ze niet te snel afgeserveerd
        Volgens lopen er niet veel scouters met verstand van voetbal bij AJAX

        1. Charka53

          En door dat gedoe om andere spelers aan te trekken worden onze jonge spelers nerveus en dat gaat ten koste van hun spel en is dat weer de reden om aan ze te twijfelen.

  2. marcussboss

    klopt! ik denk dat er meer in deze jongen zit dan dat er nu is uitgekomen. ik schat hem zelfs hoger in dan el ghazi eigenlijk?hopen dat hij zich goed ontwikkelt en dat hij het gaat laten zien bij ado?

  3. Brokamp

    Ja hij gaat inderdaad verkocht worden. Ze hadden hem nog beter een jaar aan Zwolle kunnen verhuren, was voor zijn ontwikeling beter geweest dan Ado. Hier schiet hij zelf niet veel mee op. Geen speler voor Ajax 1, komt tekort en moet daar achteraan aansluiten.

  4. AFCA my World

    Lijkt me logische stap,bij ajax staat hij stil en is (nog) niet goed genoeg, het beste bij ado!

  5. Velibor

    Daar bij Zwolle liep er gisteren ook wel eentje lekker te ballen vond ik dus ik begrijp dat gezeik om buitenspelers niet!

Comments are closed.