There are no ads, please add some


‘ADO wil Becker overnemen van Ajax’

1129zwolle-ajax_tete_becker

ADO Den Haag heeft volgens Voetbal International haar zinnen gezet op de komst van Sheraldo Becker. De buitenspeler was het afgelopen seizoen op huurbasis bij PEC Zwolle, inmidels is hij weer terug bij Jong Ajax. Becker heeft nog een contract tot medio 2017 bij Ajax. ADO zou hem definitief over willen nemen.

Volgens de bronnen van VI is er al contact geweest tussen ADO en Becker. ADO is nog altijd hard op zoek naar versterking. Coach Zeljko Petrovic heeft een erg smalle selectie tot zijn beschikking.

Bron: VI.nl

Gerelateerde posts

29 reacties

  1. De seijs

   Ja als Becker volgens Bosz niet in aanmerking komt voor het eerste dan kan je hem beter laten gaan. Maar wel voor het juiste bedrag. Dus niet voor een fooitje. Maar een bedrag dat hij echt waard is.

   1. Duif

    Denk dat hij idd niet goed genoeg is voor het 1e . Fus voor een mooi bedrag weg

     1. -buitenkantje rechts-

      Becker is een prima rechtsbuiten! Snap ook niet waarom Ajax hem zou laten gaan.. Kan alleen als je een kwalitatief betere speler hebt of gaat kopen..

   2. marcussboss

    Helemaal gelijk in de Seijs! anders staan wij zijn ontwikkeling alleen maar in de weg en mocht hij dusdanig positief bevallen bij ado dan kunnen we hem altijd weer inlijven? je weet nooit hoe zo’n jongen zich ontwikkelt hè ?

 1. viator

  Mooi verkopen voor een laag bedrag met 35% doorverkooppercentage. Hij gaat toch niet spelen. Scheelt weer in de loonkosten en de doorstroming van echt talent!

 2. Sonsee

  Het beste is deze speler te verkopen en een dooverkoop percentage hanteren. Deze jongen komt gewoon te kort voor het eerste. We hebben cerny al voor de zijkant en aan de andere kant staat Younes, dus zie geen plekje voor hem in het elftal

  1. HURBIE

   Dat wel maar in de ogen van hoge heren niet
   Misschien zit deze jongen tegen ze plafond van presteren,je kan niet meer doen als je best
   Hopen voor hem dat AJAX spijt krijgt als hij daar top presteert

   1. In memory of J.C.

    Hou je rug in de gaten seijsje. Je hebt je elders op het internet weer wat meer bloot gegeven zonder het te weten. Coming closer and closer.

 3. Valentino

  Waar wil Ado dat van betalen dan? Of denken ze dat 2 maanmenu’s, een portie loempia’s en kroekpoek genoeg is?

 4. KBouter

  Goed bezig Ajax, doorselecteren en alleen gasten met echte potentie erbij houden. Becker is een aardige voetballer, maar voor de echte top komt hij tekort.

 5. KBouter

  Klopt De spijs, daarbij komt hij op een leeftijd dat hij moet spelen. Alleen vraag wel de hoofdprijs aan dat Ado.

Reageren is niet mogelijk.