‘Ajax, Feyenoord, PSV en PEC Zwolle azen op Vitesse revalatie Hadj Moussa’

Ajax, Feyenoord, PSV en PEC Zwolle hebben interesse in de 22-jarige Algerijnse buitenspeler Anis Hadj Moussa die momenteel speelt bij Vitesse, zo melden onder andere diverse Franse media en journalist Santi Aouna op X. Moussa kwam in de winterstop op huurbasis over van het Belgische Patro Eisden Maasmechelen. De Algerijn ligt tot de zomer van 2025 vast bij de Belgische eerste divisionist. Moussa was tot op heden goed voor één treffer en één assist in de zeven duels die hij speelde voor de Arnhemmers.

Volgens Telegraaf-journalist Valentijn Driessen lijkt Feyenoord het meest concreet, met mogelijk al een akkoord in zicht. Vitesse heeft sowieso niet de financiële middelen om Moussa opnieuw te huren, laat staan te kopen. De Nederlandse topclubs zijn aangeslagen op het prima vleugelspel van Hadj Moussa. PEC Zwolle lijkt sowieos kansloos om financieel te concurreren.

Related posts