Marktwaarde Brian Brobbey en Diant Ramaj flink gestegen

Transfermarkt heeft in een periodieke update de transferwaarden van verschillende Eredivisie-spelers bijgewerkt. Als er wordt gekeken naar de selectie van Ajax, blijken Brian Brobbey en Diant Ramaj flink te zijn gestegen. Jordan Henderson ziet zijn marktwaarde daarentegen iets zakken.

Brian Brobbey is door de nieuwste update de Ajacied die de grootste marktwaarde van de selectie vertegenwoordigt. Hij krikte zijn transferwaarde met 15 miljoen euro op. Zodoende is de spits volgens het platform inmiddels 25 miljoen euro waard. Jorrel Hato volgt hierna. De transferwaarde van de nog altijd pas achttienjarige verdediger werd in december ingeschat op 22 miljoen euro. Zijn valuatie is onveranderd.

Diant Ramaj heeft zijn waarde dankzij zijn goede spel verdubbeld en is nu tien miljoen waard. Kristian Hlynsson en Ahmetcan Kaplan zijn na de update van Transfermarkt nu beiden 7 miljoen waard. Tristan Gooijer en Jaydon Banel, twee talenten van Jong Ajax, kunnen tot slot ook rekenen op een lichte stijging.

Josip Sutalo, Branco van den Boomen, Jordan Henderson, Gerónimo Rulli en Jay Gorter zien hun ingeschatte marktwaardes daarentegen licht dalen. Rulli en Gorter moeten Ramaj als eerste doelman voor zich dulden.

Related posts