Live Ajax – NEC: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de thuiswedstrijd tegen NEC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – NEC staat voor de 42ste keer op het programma. De ploeg uit Nijmegen wist in competitieverband nog nooit te winnen in Amsterdam. Zes keer nam NEC een punt mee. Vorig seizoen won Ajax met 1-0 door een treffer van Kudus.

Nijhuis aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Nijhuis krijgt daarbij ondersteuning van assistent-scheidsrechters Roy de Nas en Franca Overtoom, terwijl Stan Teuben de vierde official is. Laurens Gerrets is tijdens de wedstrijd de VAR en hij krijgt hulp van Yorick Weterings.

Van ’t Schip wijzigt elftal niet
John van ’t Schip gaat zeer waarschijnlijk geen wijzigingen aanbrengen in zijn elftal ten opzichte van het Conference League-duel met FK Bodø/Glimt. Steven Berghuis leek even een twijfelgeval maar de verwachting is dat Berghuis gewoon kan starten. Devyne Rensch begint opnieuw als linksback. Ook zijn er basisplaatsen voor Kristian Hlynsson en Chuba Akpom.

Vermoedelijke opstelling: Ramaj; Gooijer, Šutalo, Hato, Rensch; Henderson, Taylor; Berghuis, Hlynsson, Akpom; Brobbey.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts