Live SC Heerenveen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
SC Heerenveen – Ajax staat voor de 31ste keer op het programma. In Friesland won Ajax negentien keer en hield de thuisploeg in 2013 voor het laatst een punt over aan het duel (o-0). Vorig seizoen won Ajax met 2-4 door treffers van Kudus, Alvarez, Bergwijn en Taylor.

Makkelie aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Danny Makkelie aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Makkelie krijgt daarbij ondersteuning van zijn vaste assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries, terwijl Martijn Vos de vierde official is. Ingmar Oostrom is aangesteld als de VAR en hij krijgt hulp van Michael Osseweijer.

Forbs vervanger Bergwijn
Donderdag werd bekend dat Steven Bergwijn enkele weken niet in actie komen namens Ajax, zo blijkt uit een scan. Tegen SC Heerenveen is het de verwachting dat Carlos Forbs zijn plek zal innemen. Jordan Henderson begint opnieuw in de basis en Sosa vervangt de geblesseerde Rensch.

Vermoedelijke opstelling: Ramaj; Gooijer, Šutalo, Hato, Sosa; Henderson, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Forbs.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts