Ajax schrijft Henderson en Rijkhoff in voor UEFA Conference League

Nieuwkomers Jordan Henderson en Julian Rijkhoff maken onderdeel uit van de selectie voor de Conference League, is te zien op de site van de UEFA. De spelersgroep bestaat in totaal uit 46 spelers. Een groot aantal namen heeft een sterretje achter zijn naam. Dat zijn voornamelijk spelers van Jong Ajax, maar ook basisklanten Devyne Rensch, Jorrel Hato, Kenneth Taylor en Brian Brobbey. Zij staan op een B-lijst. Naast spelers van de beloften mogen ook spelers van Ajax 1 uit de eigen jeugdopleiding via die weg worden ingeschreven. Dit heeft als voordeel dat zij geen plaats innemen op de A-lijst.

Ajax moest in de groepsfase van de Europa League genoegen nemen met de derde plek en moet zich daardoor via de tussenronde zien te plaatsen voor de achtste finales van de Conference League. De formatie van trainer John van ’t Schip wacht een tweeluik met FK Bodø/Glimt. De eerste ontmoeting met de Noren staat voor 15 februari op het programma in de Johan Cruijff ArenA. Een week later is de return.

Related posts