‘Bayern München ziet Bergwijn als optie voor geblesseerde flankspelers’

Bayern München heeft in de voorhoede te maken met blessureleed op de flanken en is in de zoektocht naar alternatieven uitgekomen bij Steven Bergwijn, zo schrijft ESPN. Kingsley Coman en Serge Gnabry zijn wegens blessures uitgeschakeld. Een extra aanvaller is dus zeer welkom. Bayern hoopte aanvankelijk Bryan Zaragoza van het Spaanse Granada, die de Duitsers al vastgelegd hebben voor komende zomer, in de winter al naar München te halen maar die afspraak wil de topclub dus graag naar voren halen. Zijn huidige werkgever wil Zaragoza echter nog niet laten gaan en dus moet Bayern München doorschakelen. Bergwijn is een speler die daarbij als optie geldt. ‘De Duitsers hebben zich nog niet officieel gemeld bij Ajax’, aldus ESPN.

Related posts