Live Heracles Almelo – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zaterdagavond om 21:00 uur de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Heracles Almelo – Ajax staat voor de 22ste keer op het programma. Ajax won dertien keer en vijf keer bleven de drie punten in Almelo. De laatste editie eindigde twee seizoenen terug in 0-0. Ajax staat momenteel op de vijfde plaats met 31 punten uit 18 wedstrijden. Heracles staat op plek 15 met 19 punten uit 18 wedstrijden.

Higler aangesteld als arbiter
Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Higler wordt in Almelo bijgestaan door assistenten Joost van Zuilen en Nils van Kampen. Clay Ruperti is de vierde official en Richard Martens is de VAR van dienst.

Bergwijn en Akpom twijfelgevallen
Het is nog maar de vraag of Steven Bergwijn en Chuba Akpom zaterdag in actie kunnen komen. Trainer Van ’t Schip heeft op de persconferentie laten weten dat beide spelers niet geheel fit zijn. Ook Josip Sutalo is nog niet wedstrijdfit. Ook ging Van ’t Schip in op de rol van Jordan Henderson zaterdag. De Engelsman heeft zijn werkvergunning binnen, maar speelde al een maand geen wedstrijd. ‘Plus het feit dat hij een tijdje niet in groepsverband had getraind. We moeten bekijken in hoeverre hij een gedeelte kan spelen of helemaal niet. Dat is iets wat we nog gaan beslissen’.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts