Live Ajax – RKC Waalwijk: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 16:45 uur de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax trof RKC 27 keer eerder in de Eredivisie en won 23 keer. Ajax won de laatste vier wedstrijden in Amsterdam terwijl RKC in 2013 voor het laatst een punt wist te pakken (o-o). Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 3-1 overwinning voor Ajax met doelpunten van Brobbey, Timber en Kudus.

Nijhuis aangesteld als arbiter
Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Nijhuis wordt in de Johan Cruijff Arena geassisteerd door Roy de Nas en Charl Schaap. Martin van den Kerkhof is de VAR in Zeist.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van ’t Schip voert één wijziging door 
John van ’t Schip kan zondagmiddag zeer waarschijnlijk niet beschikken over Josip Sutalo. De Kroaat viel op bezoek in Deventer geblesseerd uit en Van ’t Schip liet vrijdag nog weten dat de verdediger een twijfelgeval is voor het duel met RKC. Jakov Medic zal zijn plek naar verwachting innemen. Op het middenveld kan Ajax nog niet beschikken over aanwinst Jordan Henderson, die wacht op zijn werkvergunning. Bovendien zijn Branco van den Boomen, Sivert Mannsverk en Silvano Vos nog afwezig

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Rensch, Medic, Hato, Sosa; Hlynsson, Tahirovic, Taylor; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts