Henderson-shirt nu al snelst verkopende Ajax-spelersshirt ooit

Het shirt van Jordan Henderson is nu al het snelst verkopende shirt van een Ajax-speler ooit, zo meldt Ajax Life vrijdagochtend. De shirts met rugnummer 6 zouden letterlijk over de toonbank vliegen.  ‘Ajax meet de eerste week altijd wat shirtverkoop van een speler doet nadat deze is aangetrokken. Volgens de club is het shirt van Henderson nu al meer dan ooit binnen een week tijd verkocht. Hij wint het met gemak van Dusan Tadić en Daley Blind. Het shirt van Henderson werd binnen 24 uur vaker verkocht dan die van Tadić en Blind deden binnen een week tijd’, aldus Ajax Life.

De Henderson-shirts worden niet alleen binnen Nederland goed verkocht. ‘Het Ajax-shirt met Henderson erop vindt nu ook al gretig aftrek binnen Azië. De reden hiervoor kan zijn dat Liverpool altijd flink heeft geïnvesteerd in de landen daar. Als toenmalig aanvoerder van The Reds werd Hendersons shirt daar sowieso al veelvuldig verkocht’, aldus Ajax Life.

De verkoop van het Bob Marley-shirt verslaat Henderson nog niet. De verkoop van dat shirt ging nog harder. Binnen Ajax had men wel verwacht dat de Henderson-shirts goed verkocht zouden worden maar alle verwachtingen worden overtroffen. ‘We maken dit echt zelden tot nooit mee’, aldus Ajax.

Related posts