Live Go Ahead Eagles – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax begint zondag aan de tweede competitiehelft en doet dat met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Go Ahead Eagles – Ajax staat voor de 33ste keer op het programma en 21 keer nam Ajax de drie punten mee naar Amsterdam. De laatste twee seizoenen had Ajax het moeilijk in Deventer. Vorig seizoen eindigde het duel in 0-0 en werd een treffer van Kudus afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Go Ahead Eagles staat momenteel met 23 punten zesde op de ranglijst, twee punten achter Ajax.

Van Boekel aangesteld als arbiter
Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. De 48-jarige arbiter wordt zondag in Deventer bijgestaan door assistenten Jonathan van Dongen en Mark Janssen. Martijn Vos is de vierde official en Jeroen Manschot is de VAR van dienst.

Vermoedelijke opstelling Ajax: ‘Bergwijn keert terug, basisplaats voor Sosa’
Steven Bergwijn kan na zijn blessure zondag weer rekenen op een basisplaats in Deventer en maken ook Steven Berghuis en Brian Brobbey hun opwachting. Achterin kiest Van ‘t Schip voor een centrum met Josip Sutalo en Jorrel Hato. Devyne Rensch start als rechtsback, terwijl op de linksbackpositie Borna Sosa de voorkeur krijgt boven Ar’Jany Martha. Diant Ramaj is de doelman en houdt Gerónimo Rulli op de bank.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Rensch, Sutalo, Hato, Sosa; Tahirović, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts