Ajax met 27 spelers maar zonder Mikautadze, op trainingskamp naar Cádiz

Ajax bereidt zich deze week met een trainingskamp in het Spaanse Cádiz voor op de tweede seizoenshelft. Dinsdag 2 tot en met zondag 7 januari verblijft Ajax in Cádiz. John van ’t Schip neemt 29 spelers mee naar Andalusië. Branco van den Boomen, Silvano Vos, Sivert Mannsverk én Georges Mikautadze reizen niet af naar Spanje. Eerstgenoemde drie zijn er vanwege medische redenen niet bij, terwijl Mikautadze de ruimte krijgt om te onderhandelen met een andere club (naar verluidt FC Metz), zo meldt Ajax via de officiële website.

In de 29-koppige selectie van Ajax is ruimte voor enkele talentvolle spelers zoals Tristan Gooijer, Jaydon Banel, Gabriël Misehouy, Tom de Graaff, Julian Brandes en Oualid Agougil. Ook Ahmetcan Kaplan die lange tijd kampte met blessureleed, reist mee naar het zuiden van Spanje. Ook Gerónimo Rulli, die volgens enkele geruchten aast op een winterse transfer, is er ‘gewoon’ bij in Spanje.

Op zondag 7 januari zal Ajax een oefenwedstrijd spelen tegen Hannover 96. Die wedstrijd, die om 13.00 uur begint, is live te zien op Ziggo Sport.

De complete spelerslijst van Ajax:
Gerónimo Rulli
Jay Gorter
Remko Pasveer
Diant Ramaj
Anton Gaaei
Ahmetcan Kaplan
Devyne Rensch
Jorrel Hato
Jakov Medić
Anass Salah-Eddine
Borna Sosa
Gaston Ávila
Josip Šutalo
Kenneth Taylor
Benjamin Tahirović
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Amourricho van Axel Dongen
Steven Berghuis
Carlos Forbs
Chuba Akpom
Kristian Hlynsson
Ar’Jany Martha
Tristan Gooijer
Jaydon Banel
Gabriel Misehouy
Tom de Graaff
Julian Brandes
Oualid Agougil

Related posts