‘Klaassen in Milaan voor medische keuring; Ajacied vertrekt transfervrij naar Internazionale’

Davy Klaassen gaat op deze Deadline Day de overstap maken van Ajax naar Internazionale, zo melden onder meer Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio. Voor de middenvelder ligt een contract voor twee jaar klaar. Klaassen stapte deze vrijdagmorgen op het vliegtuig naar Milaan voor de medische keuring en komt transfervrij over. Wel worden er enkele bonussen opgenomen in het contract.

Transferexpert Fabrizio Romano spreekt al van een ‘here we go’ over de transfer van Davy Klaassen naar Internazionale. Klaassen zal later op de vrijdag een tweejarig contract ondertekenen in de Italiaanse stad. Volgens De Telegraaf kan Internazionale ’transfervrij toeslaan’. ‘Al worden in het contract tussen de clubs enkele bonussen opgenomen.’ Daarnaast spreekt het medium over een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Related posts