‘Handtekening en bekendmaking transfer Bergwijn pas vrijdagochtend’

Het is toch nog even wachten voordat Steven Bergwijn zijn handtekening zet onder zijn contract bij Ajax. Dit zal pas vrijdagochtend zijn, zo schrijft De Telegraaf donderdagochtend. Sinds dinsdag is de deal met Tottenham Hotspur rond. Ajax neemt de aanvaller over voor een bedrag van 32,5 miljoen euro.

Een overeenkomst tussen Ajax en de speler was er al langere tijd, waardoor de buitenspeler woensdagochtend al medisch gekeurd kon worden. Even later kwam naar buiten dat Bergwijn zijn contract al getekend zou hebben, maar dat blijkt onjuist. Ajax beraadt zich nog over het communiceren van de te betalen transfersom en neemt daarvoor dus tot vrijdagochtend de tijd. Wanneer Bergwijn zijn verbintenis tekent, komt hij hoogstwaarschijnlijk met rugnummer zeven te spelen.

Related posts