‘Wijndal gewoon mee op trainingskamp AZ in afwachting van afronding papierwerk’

ALKMAAR, 08-05-2022, AFAS stadium ,season 2020 / 2021 , Dutch Eredivisie, Football, AZ – Ajax, AZ player Owen Wijndal

Owen Wijndal is ‘gewoon’ met AZ mee op het trainingskamp naar Epe, zo blijkt uit de spelerslijst die te zien is op de website van AZ. De Alkmaarders verblijven daar van maandag tot en met vrijdag. Dat Wijndal mee is heeft te maken met het feit dat Ajax het papierwerk nog in orde moet maken, zo meldt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. De journalist laat weten dat de jurist van Ajax vandaag (maandag) pas het dossier kon oppakken. Verweij benadrukt het bericht dat de clubs een mondeling akkoord hebben over een transfersom van tien miljoen euro. De linksback zou met Ajax al een akkoord hebben bereikt over een transfer van vijf seizoen.

Ajax-trainer Alfred Schreuder ziet de komst van Wijndal wel zitten. ‘Hij is al jaren een goede speler bij AZ’, zei Schreuder. ‘Hij is daar niet voor niets aanvoerder. In hoe Ajax en ik hem beoordelen, is hij mega-interessant omdat hij denk ik past in het Ajax-voetbal met zijn snelheid en opkomend vermogen.’

Related posts