Live Vitesse – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax is landskampioen en sluit het seizoen af met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Vitesse – Ajax staat voor de 36ste keer op het programma en zestien keer gingen de drie punten mee naar Amsterdam. Vorig seizoen was Vitesse – Ajax ook de laatste wedstrijd van het seizoen en in Arnhem won Ajax toen met 1-3 door treffers van Haller, Antony en Martinez. Dit seizoen won Ajax de thuiswedstrijd met 5-0.

Nijhuis aangesteld als arbiter
Bas Nijhuis is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter bij deze editie van Vitesse – Ajax. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Cristian Dobre en Patrick Inia. Vierde official is Jannick van der Laan en Alex Bos en Frans Ozinga zullen vanuit Zeist fungeren als VAR.

Ajax kan zondag de 100 doelpunten aantikken
Het feest en de ontlading woensdagavond was groot na het behalen van de 36e landstitel. De selectie vierde uiteraard flink feest tot in de late uurtje en kregen donderdag en vrijdag vrijaf. Aanstaande dinsdag vertrekt de selectie naar Curacao maar zondag valt er nog een mooie mijlpaal te behalen in deze wedstrijd. De teller van Ajax dit seizoen in de Eredivisie staat op het mooie aantal van 96 treffers en dus is het mogelijk dat Ajax de mijlpaal van honderd treffers gaat aantikken in Arnhem. Het zal de vraag zijn welke spelers dat zondag moeten doen. Logischerwijze zullen een aantal basisspelers op de bank plaats nemen en ruimte maken voor jongens die het dit seizoen veelal met een invalbeurt moesten doen.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts