Ajax Vrouwen winnen Klassieker: 1-4

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Feyenoord met 1-4 gewonnen. De wedstrijd werd voor rust al beslist want na een kwartier spelen was het al 0-3 voor de ploeg van Danny Schenkel. Leuchter, Tromp en Grant waren daar verantwoordelijk voor. Na de tegentreffer van Hendriks was het Pelova die de 1-4 op het bord schoot en dat was uiteindelijk ook de einduitslag. Omdat concurrent FC Twente thuis afrekende met PSV is het verschil nog altijd drie punten in het voordeel van de Tukkers. Volgende week wacht de laatste wedstrijd van het seizoen; in eigen huis tegen FC Twente.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk, De Sanders, Van der Gragt (46. Bakker), Doorn, Van de Velde (80. Bouzerrade); Spitse, Noordam (80. Sabajo), Tromp (71. Hoekstra); Grant, Leuchter (88. Munsterman), Pelova

Related posts